7 redenen om te kiezen voor de Woning delers club

7 redenen om te kiezen voor de Woning delers club

Wat maakt de Woningdelersclub Amsterdam zo anders als de andere huurorganisaties? 

Het zoeken van een geschikte deelhuurwoning in Amsterdam is als zoeken naar de welbekende speld in de hooiberg. Waar moet je beginnen als je niet bekend bent in de regio en (nog) geen geschikt netwerk hebt?

Wat is een geschikte plaats?

Wie zijn geschikte woningdeelpartners?

Wie en wat is betrouwbaar en wat niet?

Hoe voorkom je dat je overbodige kosten maakt? 

Succes met zoeken naar de speld, reken erop dat je een hoop concessies moet doen als je zelf de markt op gaat (of de hooiberg in). In plaats van zelf te zoeken kun je het beter laten doen. Wij weten speld die jij zoekt te vinden!

Woningdelersclub Amsterdam maakt het verschil tussen wel en niet huren.

Als je Google de woorden “huur woningdelen” of “ samen een huurwoning betrekken” invoert dan kom je diverse zoekresultaten tegen. Hiertussen vind je veel privé iniatieven, makelaars die deze service er een beetje bij doen en mensen die een hoop geld willen verdienen.

Een organisatie die gespecialiseerd is in het delen van huur woningen heb je nu gevonden! Welkom bij Woningdelersclub Amsterdam.

7 Redenen waarom jij voor woningdelersclub Amsterdam moet kiezen.

 • No cure no pay service. Veel organisaties vragen een maandelijks bedrag aan hun klanten en sturen in ruil hiervoor een aanbod toe. Je betaalt daar voor het aanbod en verder hoef je niets te verwachten. Woningdelersclub Amsterdam doet dit niet, wij vinden dat niet terecht. Wij vragen pas een vergoeding na het tekenen van het huurcontract. Je betaalt dus niet voor niets (of slechts een aanbod van woonmogelijkheden waarop je misschien maar een beperkte kans hebt). Onze diensten zijn dus gratis als je zoekende bent. 
 • Woningclub Amsterdam geeft gericht advies. Zoals aangegeven verstrekken veel organisaties een lijst met woningen en that’s it. Meer hoef je niet te verwachten. Dit vergroot zeker niet de kans om een woning ook daadwerkelijk te huren. Het is alsof je een stuk vlees in een hok vol leeuwen gooit. Wie krijgt het vlees? De sterkste. Hoe groot is jouw kans op een geschikte woning als er veel vraag maar een klein aanbod is? Woningdelersclub Amsterdam gaat verder als het overgrote deel van de andere organisaties. Wij adviseren op maat. Iedereen heeft gelijke kansen en mogelijkheden.
 • Woningdelersclub Amsterdam heeft een team dat actief op zoek is naar geschikte woningen. Wij hebben goede relaties en contacten in de makelaardij en vastgoedwereld. De woningdelersclub heeft zich bewezen als een zeer betrouwbare partij om mee in zee te gaan voor de verhuurders. Hiermee hebben we een streepje voor ten opzichte van de concurrentie. Er komen voor de Woningdelersclub Amsterdam woningen vrij, die anders niet vrij komen voor woningdelers maar voor privé huur iniatieven. Ons aanbod is zeer goed te noemen ten opzichte van de concurrentie.
 • Woningdelersclub Amsterdam stelt hoge eisen aan de huurders en verhuurders. Wij laten zeker niet iedereen toe, iets wat je heel veel ziet gebeuren bij andere organisaties. Ons beleid schept vertrouwen voor beide partijen.
 • Wij geven gericht advies in het woningdeelproces. Indien nodig kunnen we ook geschikte personen vinden om een woning mee te delen. Zodat ook jij de mogelijkheden hebt om in een vrijesectorwoning te huren. Iets wat al snel onmogelijk lijkt omdat er namelijk een inkomenseis is van minimaal 3x de brutohuur.
 • Wij zorgen voor 1 centraal aanspreekpunt in het geval dat een groep studenten en/of vrienden gezamenlijk een woning wil huren. Wij nemen al het regelwerk uit handen en zorgen dat de groep als geheel goed beslagen te ijs komt bij het bezichtigen van woningen en het indienen van een huurvoorstel. Wij zorgen dat het voorstel professioneel, verzorgd en volgens de juiste richtlijnen wordt doorgezet naar verhuurder/eigenaar van de woning. Op deze manier onderscheidt het voorstel zich altijd van de mede gegadigden om de woning te huren en worden de kansen om de woning toegewezen te krijgen aanzienlijk vergroot. Wij hebben nog geen concurrent gevonden die deze service voor je, in dit geval jullie, aanbiedt.
 • Bij vragen of onenigheden fungeert de woningdelers club als aanspreekpunt voor zowel huurder en verhuurder waardoor de communicatie altijd makkelijk en goed verloopt. Dit is wel zo prettig voor alle partijen. 

Woningdelersclub Amsterdam, het adres voor huurders en verhuurders!

Ben je na het lezen van deze zeven zeer onderscheidende voordelen overtuigd van de meerwaarde van Woningdelersclub Amsterdam? Wil jij je inschrijven als huurder of wil jij je woning beschikbaar stellen voor woningdelers? Dat kan zeker!  Ga dan snel naar onze inschrijfpagina en wordt lid van de woningdelersclub!

 

 


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Haarlem
 • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "