Jongeren woning Amsterdam

Woningeigenaren staan open voor verhuren woning op woning delen basis

Voor Young professionals en studenten is het haast onmogelijk om op eigen kracht een betaalbare jongeren woning Amsterdam te vinden. Dat weten de initiatiefnemers van de Woning Delers Club uit eigen ervaring, want het probleem van het vinden van een betaalbare jongeren woning Amsterdam bestaat al tientallen jaren. Helaas zullen de tekorten de komende jaren alsmaar groter worden. Toch hebben wij goed nieuws voor je. De Woning Delers Club heeft een succesformule ontwikkeld die werkt. Als Young professional of student kun je hier gebruik van maken. Je hebt het zelf in de hand. Je kunt bij de pakken neer gaan zitten of je kiest er voor om zelf het initiatief in eigen hand te nemen door gebruik te maken van het succesvolle concept van de Woning Delers Club. De keuze ligt volledig bij jezelf.

 

Jongeren woning Amsterdam op basis woning delen concept

De Woning Delers Club is een initiatief van Momo makelaardij. Als makelaardij hebben wij al onze activiteiten afgestemd op het binnenhalen en verhuren van woonruimte. Het succesvolle woning delen concept is ontwikkeld door 2 oud-studenten die in het verleden ook moeilijk een betaalbare jongeren woning Amsterdam konden huren. Dankzij het woning delen concept kon men wel een betaalbare jongeren woning Amsterdam huren. Het concept is zo succesvol, dat wij de afgelopen jaren voor tientallen woningen met succes in Amsterdam hebben kunnen bemiddelen en dat wij inmiddels ook in de meeste studentensteden actief zijn.

jongeren-woning-amsterdam

Hoe werkt het woning delen concept in hoofdlijnen?

Je bent absoluut niet de enige student / Young professional die nog geen jongeren woning Amsterdam heeft kunnen huren. Nodig ter voorbereiding daarom een aantal vrienden en/of medestudenten uit waarmee je het goed kunt vinden en waar je voor langere tijd een woning mee zou willen huren. Wanneer je die gevonden hebt, breng dan met elkaar in kaart waaraan jullie toekomstige woning zal moeten voldoen. Denk hierbij aan locatie, aantal m2 enz. Pas wanneer dit duidelijk is schrijven jullie je gezamenlijk in en gaat onze jongeren / studenten makelaar voor jullie aan de slag op no cure no pay basis. Zolang wij geen passende jongeren woning Amsterdam hebben gevonden zijn er geen kosten aan onze dienstverlening verbonden. Pas wanneer jullie besluiten om een gevonden jongeren woning Amsterdam te huren ontvangen jullie een factuur van 1 maand huur excl. 21% btw voor de door ons verrichte werkzaamheden.

Samengevat: Onze studentenmakelaar Amsterdam gaat op basis van jullie opdracht tot dienstverlening aan de slag. Zolang jullie niet besluiten om een geschikte woning te vinden, zijn jullie geen kosten verschuldigd. Dit is pas het geval wanneer onze studenten makelaar Amsterdam er in slaagt om de woning te vinden die jullie zoeken. Dit is een win-win situatie.

Voor een betaalbare jongeren woning Amsterdam meld je gratis aan bij de Woning Delers Club en zet onze ervaren studenten makelaar Amsterdam aan het werk!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "