Een greep uit de recensies van afgelopen jaar

Een greep uit de recensies van afgelopen jaar

De ervaringen met Woningdelersclub Amsterdam

Als je je inschrijft bij Woningdelersclub Amsterdam ben je zeker niet de eerste die gebruik maakt van onze service. In onze klantenbestand zitten al een hoop mensen die dankbaar gebruik maken en gemaakt hebben van onze service. Wij krijgen hierover regelmatig leuke reacties binnen.

Een greep uit deze recensies:

Miranda, 25 (huurder): ”Ik dacht in het begin dat ik alles wel zelfstandig zou kunnen regelen. Met behulp van Google moest het wel lukken om een geschikte woonruimte te vinden. No way! Ik vond een hoop keuze maar kon ook een hoop wegstrepen, of de woning sprak me niet aan, of ik voldeed niet aan de eisen, of ik had er geen goed gevoel bij. Moedeloos werd ik ervan. Het kostte me een hoop tijd en een hoop zorg, die me uit handen werd genomen toen ik de Woningdelersclub vond. Ik kon mij met een gerust hart richten op mijn studie, de woningdelersclub heeft een deelwoning voor mij gevonden en alles hiervoor geregeld.” 

Ramon, 32 (huurder): ”Die gasten van de Woningdelersclub Amsterdam zijn awesome! Ik deel een woning met mijn studievrienden. Nooit gedacht dat dat zou kunnen.”

Hans, 49 (verhuurder): ”Ik was in het begin wat sceptisch, een groep woningdelers die gezamenlijk gebruik maken van mijn huis en mijn spullen. Ik twijfelde eraan of dat goed zou gaan. Deze groep kende elkaar niet eens, is dat betrouwbaar? Komt iedereen zijn afspraken na? De zorg bleek ongegrond, de Woningdelersclub regisseerde de procedure tot in elk detail en fungeerde als aanspreekpunt voor iedere vraag en zou ook eventuele problemen (die er niet waren) oplossen.” 

Susan, 23 (huurder): ”Ik woon op een super mooie locatie in Amsterdam zuid samen met een paar andere studenten. Alleen had ik dit niet kunnen betalen. Er ging een deur open die anders gesloten zou blijven. Ik ga hier voorlopig niet weg!” 

Martin, 55 (verhuurder):” De service van jullie is super. Op maat en persoonlijk. Mijn complimenten.” 

Jeroen, 22 (huurder): “Je hoeft geen student te zijn om te begrijpen dat iets lastig te krijgen is als er weinig aanbod is maar veel vraag. Dan kan je beter een loterijlot kopen. Dit is zeker het geval in de markt voor deelhuurders. Het is moeilijk voor delers om een woning te vinden omdat er minder huizen beschikbaar zijn voor delers dan voor enkelingen. Mijn kansen keerden positief toen ik me bij de Woningdelersclub heb aangemeld. Deze jongens hebben ervoor gezorgd dat ik relatief snel een deelwoning tot mijn beschikking kreeg. Ik denk dat ik anders nog aan het zoeken was!” 

Marieke, 31 (huurder): “Ik had mij in eerste instantie ingeschreven bij een andere organisatie. Achteraf stom, dit heeft mij een hoop geld gekost. Ik heb betaald voor een e-mail met daarop een lijst met woningen. Iedere maand was er direct na het uitkomen van deze lijst een run op die woningen. Het was geen doen voor mij, ik voelde me steeds kansloos. Ik twijfel stiekem of wel alle woningen op de lijst beschikbaar zijn geweest. Ik heb het gevoel dat ik voor lucht betaald heb.”

Ruud, 40 (verhuurder): “Als verhuurder probeer je natuurlijk zoveel mogelijk opbrengst uit je huis te genereren. Dat woningdelen heeft hier een positieve invloed op. Ik heb zeker meer inkomsten uit mijn woning. Voor individuele huurders zou ik een maandelijks huurbedrag rekenen van 1300€. Nu verhuur ik mijn woning aan drie delers die ieder 500€ huur betalen. Zo krijg ik iedere maand extra inkomsten uit dezelfde woning. Ik zou wel gek zijn geweest als ik dit niet gedaan had. Ik ben geen dief van mijn eigen portemonnee.” 

Sandra, 30 (huurder): “ Ik ben in Amsterdam komen studeren en had wel interesse in dat woningdelen. Dit heeft zeer veel voordelen. Maar dan komt het grootste probleem: met wie dan? Je kunt wel op internet rondkijken maar je weet nooit wie je treft…… dat vond ik best eng. De Woningdelersclub heeft mij hierin zeer goede begeleiding gegeven. Dat verwacht je niet van zo’n club. In veel gevallen zie je dat op een andere manier gaan. Nu deel ik mijn huurwoning met een aantal zeer leuke, betrouwbare en gezellige mensen. Ik heb hier zeker geen spijt van!”

Rebecca, 38 (huurder):” Ik woon op een leuke locatie in het centrum van Amsterdam. Deze locatie had ik alleen nooit kunnen betalen. De woning delen gaf mij mogelijkheden. Nu merk ik zelfs dat ik meer geld over hou door deze woningdeling! Ook op de dagelijkse kosten bespaar ik geld. Daar had ik nooit aan gedacht. Nu heb ik geld over om wat vaker een heerlijk terrasje te pakken, die zijn er genoeg in Amsterdam!”

Franca, 46 (verhuurder):” Woningdelersclub Amsterdam bedankt!”

 


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!