Veelgestelde vragen

 • Huren

 • Hoe werkt Woning Delers Club?

  Laat het ons weten wat je woonwensen zijn en wij gaan op zoek naar woningen bij verhuurders voor jou en je huisgenoten! Wil jij samenwonen met bijvoorbeeld medestudenten of met je collega’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als je de zoektocht met ons start dan doen wij een zoektocht naar woningen bij verhuurders voor jullie.

  De woningen die wij kunnen vinden die plaatsen wij op de site op je persoonlijke profiel om je kenbaar te maken met de gevonden woningen. Deze woningen worden altijd in zijn geheel verhuurd door de verhuurder en zijn dus geschikt voor meerdere personen.

  Heb je een favoriete buurt en deel je liever de badkamer niet met andere bewoners? Of maakt de buurt je niet uit, maar heb je wel een maximale huurprijs? Dan ben je bij ons op het juiste adres om jou met je zoektocht te helpen. Nadat je een account hebt aangemaakt, je zoekt wensen hebt opgegeven en de benodigde documenten hebt aangeleverd, dan gaat ons team van experts voor jou en je groep aan de slag! Wij doen dagelijks een complete zoektocht op basis van jullie zoek wensen. Via de website kan je aangeven als er interesse is in een woning en dan proberen wij een bezichtiging voor je in te plannen bij de verhuurder. Er is altijd iemand van Woning Delers Club aanwezig bij de bezichtiging bij de verhuurder om jou en je groepje te adviseren en assisteren als er vragen of onduidelijkheden zijn. Wij proberen ook altijd een video van de woning te maken en de maten van de kamers op te meten, goede informatie zodat jullie met overtuiging kunnen beslissen om wel of niet voor een woning te gaan.

  Mochten jullie voor een woning willen gaan dan versturen wij van Woning Delers Club een zo goed mogelijk voorstel voor jullie naar de verhuurder en proberen te onderhandelen in jullie voordeel als dat mogelijk is uiteraard. Vanaf dat moment is het duimen dat de verhuurder kiest voor jullie als nieuwe huurder. Mocht dat zo zijn dan mogen jullie de woning huren en dan is het wachten op een concept huurovereenkomst van de verhuurder. Wanneer wij deze ontvangen nemen we die goed door om te kijken of alles klopt en goed in de overeenkomst staat. Daarna volgt de sleuteloverdracht. Dit is een belangrijk moment want jullie krijgen de sleutel van je nieuwe woning van de verhuurder maar ook is het belangrijk dat goed wordt genoteerd hoe de woning erbij staat wanneer je erin trekt. Woning Delers Club helpt jullie daarmee en zorgt altijd dat er een uitgebreid check-in rapport vanuit jullie wordt opgesteld met eventuele opleverpunten voor de verhuurder. Dit doen wij zodat er later geen onduidelijkheden kunnen ontstaan tussen jullie en de verhuurder.

  In principe is onze dienstverlening in de zoektocht dan afgerond en hebben wij ons kunnen bewijze als hulp bij jouw zoektocht. Mocht er tijdens de huurperiode nog onenigheid ontstaan met de verhuurder of mochten er vragen zijn waar je niet uitkomt. Dan staat Woning Delers Club altijd voor je klaar in het na-traject. Wij hebben alles goed gedocumenteerd tijdens de zoektocht, dus wij kunnen jullie goed bijstaan in de communicatie als er iets is en wij zijn op de hoogte van de regels. Ook dat is de service van Woning Delers Club!

  Je hoeft bij ons geen inschrijfkosten of maandelijkse toeslagen te betalen tijdens de zoektocht, want wij werken op basis van ‘’no cure no pay’’. Dit betekent dat pas als je het huurcontract van de verhuurder ondertekend en je de sleutels van je nieuwe woning in ontvangst hebt genomen, pas dan vragen wij van Woning Delers Club 1 maand huur excl. 21% btw. Wel zo transparant!

 • Welke documenten hebben wij nodig om de zoektocht te starten?

  Om jouw persoonlijke zoektocht naar een woning te kunnen starten hebben wij een aantal documenten nodig. Wij moeten namelijk voordat wij beginnen met de zoektocht kunnen inschatten op basis van jullie zoek wensen en de aangeleverde documenten bij welke verhuurders jullie groep kans maakt. Anders gaat er veel tijd en moeite verloren met de zoektocht naar woningen waar we misschien geen kans maken. Elke verhuurder heeft namelijk weer andere eisen of richtlijnen die hij aan zijn huurders stelt.

  Als je zoekt in Rotterdam, Den-Haag, Haarlem dan hebben wij van ALLE bewoners onderstaande gegevens nodig:

  • Kopie legitimatie
  • A4 met wat informatie over jezelf. *download voorbeeld onderaan
  • Ingevuld en getekende OTD (opdracht tot dienstverlening), dit hoeft maar 1 iemand in te vullen en te ondertekenen voor de hele groep! *download voorbeeld onderaan
  • Eén of meerdere ouders die garant kunnen staan, geen documenten vereist
  • Extra: mocht je zelf werkzaam zijn, dan adviseren wij zeker om deze gegevens aan te leveren, aangezien dit je kansen aanzienlijk vergroot en je in aanmerking komt voor veel meer woningen, zie hieronder bij inkomensgegevens welke documenten precies nodig zijn.
  • Klik hier voor meer informatie over de garantstelling

  Als je zoekt in Amsterdam dan hebben wij van ALLE bewoners onderstaande gegevens nodig:

  • Kopie legitimatie
  • A4 met wat informatie over jezelf. *download voorbeeld onderaan
  • Ingevuld en getekende OTD (opdracht tot dienstverlening), dit hoeft maar 1 iemand in te vullen en te ondertekenen voor de hele groep! *download voorbeeld onderaan
  • Eén of meerdere ouders die garant kunnen staan voor de woning, zie hieronder bij inkomensgegevens welke documenten daarvoor nodig zijn!
  • Extra: mocht je zelf werkzaam zijn, dan adviseren wij zeker om deze gegevens aan te leveren, aangezien dit je kansen aanzienlijk vergroot en je in aanmerking komt voor veel meer woningen, zie hieronder bij inkomensgegevens welke documenten precies nodig zijn.
  • Klik hier voor meer informatie over de garantstelling

  Als INKOMENSGEGEVENS hebben wij van bewoner(s) en/of garantsteller(s) onderstaande documenten nodig:

  LET OP; bijbanen, Duwo of 0-uren contracten kunnen niet meegenomen worden als inkomen in je dossier met documenten, dus daar hoef je geen documenten van aan te leveren.

   

  Indien in loondienst:

  • Kopie legitimatie
  • Meest recente loonstroken (3 stuks het liefst) of
  • Getekende werkgeversverklaring en/of
  • Print screen bank waarin gestorte loon te zien is (3 stuks het liefst)

   

  Indien in dienst van eigen bedrijf, zelfstandig ondernemer, pensionering of uitkering:

  • Kopie legitimatie
  • Recente jaarstukken van meest recente boekjaar
  • Recente IB-aangifte van meest recente boekjaar
  • Uittreksel uit het Kamer van Koophandel register  Op het moment dat alle documenten bij ons zijn aangeleverd dan gaan wij deze beoordelen. Als de documenten compleet zijn dan zetten wij je status op de website om naar ''actieve zoeker''. Wanneer je een actieve zoeker bent dan kunnen wij pas beginnen om je te helpen met de zoektocht naar een mooie woning bij verhuurders. Op dat moment krijg je de gevonden woningen op je profiel op de website te zien die wij voor jullie hebben kunnen vinden en sturen een mail zodra er nieuwe woningen op staan. Zodoende heb je dus meer kans om op korte termijn een woning te vinden.  Wij van Woning Delers Club zijn een van de weinige makelaars die je helpt bij de zoektocht om een deelwoning te vinden en die woningen kan vinden bij verhuurders die je kan huren met garantsteller(s).

 • Wat zijn mijn kansen bij Woning Delers Club?

  Het team van Woning Delers Club is dagelijks hard aan het werk om woningen voor onze zoekers te vinden bij andere verhuurders, op websites of bij andere media. Omdat de vraag naar deelwoningen vele malen groter is dan het aanbod, is het altijd een uitdaging voor ons om actueel aanbod te vinden bij verhuurders. Toch slaagt de Woning Delers Club er in om dagelijks nieuwe matches te vinden voor onze zoekers, daar kan je dan direct op kunt reageren om ons een afspraak bij de verhuurder in te plannen. Omdat wij niet alleen helpen met de zoektocht naar de woningen maar ook de benodigde begeleiding en advies doen om de meeste kans te maken, kunnen wij uiteindelijk het verschil tussen wel en niet huren. De Woning Delers Club heeft de ervaring en expertise om voor de kandidaten het juiste voorstel uit te brengen bij de verhuurder. Hierdoor worden de kansen vele malen vergroot.

 • Hoe veel tijd neemt het in beslag om een woning te vinden?

  Dit hangt af van verschillende factoren, zoals welke zoek wensen je hebt en hoe actief je met de woningen die wij kunnen vinden omgaat. Woning Delers Club doet er alles aan om voor alle zoek wensen iets te vinden maar sommige zoek wensen kunnen sneller vervuld worden dan andere. Dus hoe breder je zoek wensen zijn hoe meer woningen wij kunnen vinden bij de verhuurders. Daarnaast is het belangrijk om actief om te gaan met de woningen dat wij kunnen vinden, dit kan door snel te reageren op de woningen en bezichtiging aanvragen te doen. Zodat wij snel een aanvraag bij de verhuurder voor je kunnen doen. Er zijn weinig mogelijkheden vaak om te bezichtigen bij de verhuurder, dus hoe eerder wij erbij kunnen zijn, hoe meer kans we maken.

 • Welke kosten zijn er aan Woning Delers Club verbonden?

  De Woning Delers Club werkt op basis van no-cure no-pay garantie. Pas wanneer er door begeleiding van de Woning Delers Club een huurovereenkomst wordt gesloten met de verhuurder, en je de sleutels in je zak hebt, pas dan ben je ons een vergoeding verschuldigd. Deze vergoeding is omgerekend 1 maand huur exclusief 21% BTW. Zolang wij geen vergoeding verkrijgen of werkzaamheden voor de verhurende partij uitvoeren (eigenaar of beheerder), iets wat bij ons nooit het geval is, zijn wij volkomen gerechtigd om de vergoeding te vragen aan de huurders die wij begeleiden. Wij vragen je daarom ook om alle benodigde documenten als wel de opdracht tot dienstverlening (OTD) te versturen voordat wij de zoektocht voor jou kunnen starten. Tot die tijd kunnen wij helaas niks voor jullie doen.

  Deze vergoeding is nodig zodat de woning scouts:

  • Alle woningen nauwlettend in de gaten kunnen houden
  • Woningen op de website kunnen plaatsen op jouw persoonlijke profiel
  • Strak afspraken en bezichtigingen in kunnen plannen bij de verhuurders
  • Aanwezig kunnen zijn om jou te assisteren bij de bezichtigingen
  • Een perfect voorstel met de meeste slagingskans kunnen opstellen naar de verhuurder
  • Om het huurcontract door te lopen en waar nodig aan te vullen of aan te laten passen door de verhuurder
  • Begeleiding kunnen bieden bij de check-in van de huurwoning en een rapport daarvan opstellen vanuit de huurder (jullie dus)
  • Alle moeilijke vraagstukken kunnen uitzoeken en afwikkelen voor jullie
 • Wat is een waarborgsom?

  In de meeste gevallen vraagt de verhuurder een waarborgsom aan de huurder. Het vragen van een waarborgsom is wettelijk toegestaan. Meestal bedraagt de waarborgsom 2 maanden huur. De waarborgsom biedt de verhuurder een zekerheid dat de huurders netjes omgaan met de woning en deze in dezelfde staat achterlaten als dat ze deze gehuurd hebben. Wanneer het huurcontract eindigt en de woning niet beschadigd is, dan zal de verhuurder de waarborgsom netjes terugbetalen aan jullie als huurder. We maken een check-in rapport op voor jullie bij de sleuteloverdracht om aan te kunnen tonen hoe de woning erbij stond bij ingang van de huur. Dit zodat er later geen onenigheid kan ontstaan tussen jullie als huurder en de verhuurder.

 • Wat zijn servicekosten en kosten voor nutsvoorzieningen?

  Servicekosten komen bovenop de kale huur. Dit zijn de kosten voor onderhoud van het gebouw waar de woning zich in bevindt. Voorbeelden hiervan zijn gebruik voor de lift, glasbewassing aan de buitenzijde of schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes.

  Kosten voor nutsvoorzieningen zijn de kosten voor gas, water en elektriciteit. Bij de meeste woningen is de huur exclusief deze kosten, dan moet er dus rekening gehouden worden dat deze kosten maandelijks in rekening gebracht worden. Je kan rekening houden met een gemiddelde richtprijs van €50,- per persoon. De kosten kunnen variëren door het aantal personen waarmee je woont. Hoe meer personen je gaat wonen, hoe lager deze kosten uitvallen omdat je de kosten met meerdere mensen kan delen.

 • Wat zijn gemeentelijke belastingen/gebruikslasten?

  De gemeente vraagt aan al haar inwoners een bijdrage om gebruik te maken van de voorzieningen die ze verzorgen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het ophalen van je afval en het leveren van vers water uit de kraan. De gemeente vraagt hiervoor jaarlijks een bijdrage per woning, dit wordt op basis van de huishoudelijke samenstelling bepaald. Per persoon van een huishouden betaal je een deel.

  Als student kun je aanvraag doen bij de gemeente om hiervoor kwijtschelding te krijgen. In sommige gevallen hoef je het dan niet te betalen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van de gemeente Rotterdam, gemeente Amsterdam, gemeente haarlem of gemeente Den-haag.

 • Garantstelling

 • Wat is een garantsteller?

  Wanneer je nog studeert of nog geen vaste baan hebt, is het met Woning Delers Club mogelijk om woningen te zoeken waarbij de eisen van de verhuurder zijn dat er ook met een garantsteller gehuurd kan worden. Per groepje kunnen er vaak maximaal twee garantstellers aangewezen worden om aan de eisen van de verhuurder te voldoen. Een garantsteller is iemand die garant staat voor de betaling van de gehele woning. Wanneer je de huur niet meer kunt betalen door onvoorziene omstandigheden, of er ontstaat schade aan de woning en je kunt dat niet bekostigen, dan pas komt de garantsteller in beeld. Gelukkig hebben groepjes die wij geholpen hebben met de zoektocht dit nog nooit meegemaakt en komt het maar zelden voor.

 • Staan de garantsteller(s) garant voor de gehele groep?

  Dat klopt. In principe staan de garantsteller(s) van een groep garant voor de gehele woning. Aangezien er in de meeste gevallen een maximum van 2 garantsteller(s) wordt vastgesteld door een eigenaar, moet onderling gekeken worden naar een oplossing wanneer men dit niet prettig vindt. Je zou onderling nog garantstelling formulieren of contracten kunnen opstellen, zodat uiteindelijk alle garantstellers garant staan voor zijn eigen huurder.

  Daarnaast betaald elke huurder zijn deel van de 2 maanden waarborgsom die betaald moet worden aan de eigenaar. Voor een garantsteller is dat een soort stok achter de deur. Wanneer een huurder zijn huur niet betaald, dan kan diegene na een maand worden aangesproken. Als diegene dan nog steeds niet betaald, dan is er in principe nog 1 maand waarborgsom over om in die maand een nieuwe huurder te zoeken.

 • Wie mag mijn garantsteller zijn?

  In principe mag iedereen met een vast inkomen garant voor je staan, maar het handigste is om iemand te kiezen die dicht bij jezelf staat. Bijvoorbeeld een familielid/ verzorger, dat heeft ook de voorkeur uiteindelijk van een verhuurder.

 • Mag ik een anonieme garantsteller hebben?

  Aangezien wij gegevens van de garantsteller nodig hebben, is een anonieme garantsteller niet mogelijk. Wanneer de garantsteller wenst dat de zoeker de documenten niet in kan zien, kunnen de stukken direct door de garantsteller naar info@woningdelersclub.nl gestuurd worden. Deze worden in de beveiligde dossiers opgeslagen en komen nooit bij de huurders terecht.

 • Welke documenten hebben wij nodig van de garantsteller?

  LET OP; bijbanen, Duwo of 0-uren contracten kunnen niet meegenomen worden als inkomen in je dossier met documenten, dus daar hoef je geen documenten van aan te leveren.

   

  Indien in loondienst:

  • Kopie legitimatie
  • 3 recente loonstroken
  • 3x print screen bank waarin gestorte loon te zien is
  • Getekende werkgeversverklaring

   

  Indien in dienst van eigen bedrijf, zelfstandig ondernemer, pensionering of uitkering:

  • Kopie legitimatie
  • Recente jaarstukken van meest recente boekjaar
  • Recente IB-aangifte van meest recente boekjaar
  • Uittreksel uit het Kamer van Koophandel register
 • Waarom zijn deze documenten nodig?

  Wij hebben deze documenten nodig om te beoordelen of de garantsteller aan alle eisen van een verhuurder voldoet, waaronder de inkomenseis. Zo weten we van tevoren of jullie als zoeker in aanmerking komen voor bepaalde woning van de verhuurders. Elke verhuurder heeft weer andere richtlijnen of eisen, vandaar vragen wij dit voor de start van de zoektocht aan te leveren. Alle documenten zorgen er gezamenlijk voor dat we een sterk voorstel kunnen neerleggen bij de verhuurder. De documenten worden toegevoegd aan een beveiligd dossier, en niet gedeeld met derden. Pas wanneer wij alle benodigde documenten hebben ontvangen, kunnen wij de status van de zoeker omzetten naar ‘actieve zoeker’ en kunnen wij de zoektocht beginnen. Meer informatie over het opslaan/gebruik van deze gegevens is te vinden in onze privacy voorwaarden.

 • Website

 • Welke stappen bevat het aanmeldproces?

  De eerste stap is een profiel aanmaken op de website. Dit kan eenvoudig door op de aanmeldknop rechts bovenaan de website te drukken of op de homepage ‘’start zoektocht’’. Je kunt je aanmelden met je e-mailadres of met een Facebook account. Nadat je een profiel hebt aangemaakt, vul je je zoek wensen in. De volgende stap is het verzamelen van de juiste documenten. Wanneer de stukken zijn aangeleverd en het dossier compleet is, wordt je status omgezet naar actieve zoeker. Als actieve zoeker begint de persoonlijke zoektocht pas echt en kunnen wij woningen voor je zoeken bij de verhuurders.

 • Hoe meld ik me af bij de Woning Delers Club?

  Wanneer je de zoektocht wilt afbreken, kun je gemakkelijk je account verwijderen. Dit doe je door in te loggen op de website en binnen je profiel onderaan de pagina op ‘verwijder profiel’ te drukken. Wanneer jij je profiel via de website verwijderd dan stoppen wij jouw persoonlijke zoektocht. Dan weten wij ook dat wij je stukken moeten verwijderen die je bij ons hebt aangeleverd om je zoektocht te starten. Dat is wel zo fijn.

 • Hoe kan ik op een woning reageren?

  Als actieve zoeker kun je een aanvraag doen bij een woning om ons een bezichtiging in te laten plannen bij de desbetreffende verhuurder van de woning. Dat kan je doen door op de knop ‘plan bezichtiging’ te klikken bij de woningen die in jouw persoonlijke profiel staan. Wij nemen dan contact met je op wanneer wij van de verhuurder te horen krijgen wanneer wij welkom zijn om de woning te bezichtigen.

 • Ik ontvang geen aanbod dat past binnen mijn zoekprofiel, wat moet ik doen?

  Door in te loggen op de site kun je op je profielpagina makkelijk je zoek wensen aanpassen. Op dat moment krijgen wij een bericht en kunnen wij de zoektocht naar woningen voor jou ook aanpassen. Lukt dit niet, neem dan contact op met Woning Delers Club dan kunnen wij het voor je aanpassen of noteren.

 • Dienstverlening

 • Hoe werkt Woning Delers Club?

  Laat het ons weten wat je woonwensen zijn en wij gaan op zoek naar woningen bij verhuurders voor jou en je huisgenoten! Wil jij samenwonen met bijvoorbeeld medestudenten of met je collega’s? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als je de zoektocht met ons start dan doen wij een zoektocht naar woningen bij verhuurders voor jullie.

  De woningen die wij kunnen vinden die plaatsen wij op de site op je persoonlijke profiel om je kenbaar te maken met de gevonden woningen. Deze woningen worden altijd in zijn geheel verhuurd door de verhuurder en zijn dus geschikt voor meerdere personen.

  Heb je een favoriete buurt en deel je liever de badkamer niet met andere bewoners? Of maakt de buurt je niet uit, maar heb je wel een maximale huurprijs? Dan ben je bij ons op het juiste adres om jou met je zoektocht te helpen. Nadat je een account hebt aangemaakt, je zoekt wensen hebt opgegeven en de benodigde documenten hebt aangeleverd, dan gaat ons team van experts voor jou en je groep aan de slag! Wij doen dagelijks een complete zoektocht op basis van jullie zoek wensen. Via de website kan je aangeven als er interesse is in een woning en dan proberen wij een bezichtiging voor je in te plannen bij de verhuurder. Er is altijd iemand van Woning Delers Club aanwezig bij de bezichtiging bij de verhuurder om jou en je groepje te adviseren en assisteren als er vragen of onduidelijkheden zijn. Wij proberen ook altijd een video van de woning te maken en de maten van de kamers op te meten, goede informatie zodat jullie met overtuiging kunnen beslissen om wel of niet voor een woning te gaan.

  Mochten jullie voor een woning willen gaan dan versturen wij van Woning Delers Club een zo goed mogelijk voorstel voor jullie naar de verhuurder en proberen te onderhandelen in jullie voordeel als dat mogelijk is uiteraard. Vanaf dat moment is het duimen dat de verhuurder kiest voor jullie als nieuwe huurder. Mocht dat zo zijn dan mogen jullie de woning huren en dan is het wachten op een concept huurovereenkomst van de verhuurder. Wanneer wij deze ontvangen nemen we die goed door om te kijken of alles klopt en goed in de overeenkomst staat. Daarna volgt de sleuteloverdracht. Dit is een belangrijk moment want jullie krijgen de sleutel van je nieuwe woning van de verhuurder maar ook is het belangrijk dat goed wordt genoteerd hoe de woning erbij staat wanneer je erin trekt. Woning Delers Club helpt jullie daarmee en zorgt altijd dat er een uitgebreid check-in rapport vanuit jullie wordt opgesteld met eventuele opleverpunten voor de verhuurder. Dit doen wij zodat er later geen onduidelijkheden kunnen ontstaan tussen jullie en de verhuurder.

  In principe is onze dienstverlening in de zoektocht dan afgerond en hebben wij ons kunnen bewijze als hulp bij jouw zoektocht. Mocht er tijdens de huurperiode nog onenigheid ontstaan met de verhuurder of mochten er vragen zijn waar je niet uitkomt. Dan staat Woning Delers Club altijd voor je klaar in het na-traject. Wij hebben alles goed gedocumenteerd tijdens de zoektocht, dus wij kunnen jullie goed bijstaan in de communicatie als er iets is en wij zijn op de hoogte van de regels. Ook dat is de service van Woning Delers Club!

  Je hoeft bij ons geen inschrijfkosten of maandelijkse toeslagen te betalen tijdens de zoektocht, want wij werken op basis van ‘’no cure no pay’’. Dit betekent dat pas als je het huurcontract van de verhuurder ondertekend en je de sleutels van je nieuwe woning in ontvangst hebt genomen, pas dan vragen wij van Woning Delers Club 1 maand huur excl. 21% btw. Wel zo transparant!

 • Welke kosten zijn er aan Woning Delers Club verbonden?

  De Woning Delers Club werkt op basis van no-cure no-pay garantie. Daarmee is het aanmaken van een profiel, het gebruik van de website en het bekijken van woningen en bezichtigen volledig gratis. Pas wanneer er door begeleiding van een persoonlijk makelaar van de Woning Delers Club een huurovereenkomst wordt gesloten, en je de sleutels in je zak hebt, ben je ons een vergoeding verschuldigd. Deze vergoeding is omgerekend 1 maand huur exclusief BTW. Zolang wij geen vergoeding verkrijgen of werkzaamheden voor de verhurende partij uitvoeren (eigenaar of beheerder), iets wat bij ons nooit het geval is, zijn wij volkomen gerechtigd om de vergoeding te vragen aan de huurders die wij begeleiden.

  Deze vergoeding is nodig zodat de woning scouts:

  • Alle woningen nauwlettend in de gaten kunnen houden
  • Woningen op de website kunnen plaatsen
  • Strak afspraken en bezichtigingen in kunnen plannen
  • Aanwezig kunnen zijn bij de bezichtigingen
  • Een perfect voorstel met de meeste slagingskans kunnen opstellen
  • Om het huurcontract door te lopen en waar nodig aan te vullen
  • Begeleiding kunnen bieden bij de check-in van de huurwonin
  • Alle moeilijke vraagstukken kunnen uitzoeken en afwikkelen
 • Mag Woning Delers Club een vergoeding aan de huurders vragen voor de zoektocht?

  Ja zeker. Woning delers club zal nooit taken uitvoeren voor een eigenaar of beheerder van een woning. Wij doen nauw de bemiddeling hierin en werken altijd uit naam van de huurders, jullie dus. Wij verrichten allerlei taken om te zorgen dat jullie een mooie woning kunnen huren en werken altijd uit belang van jullie. Daarin hebben wij altijd 1 standaard en transparant tarief van 1 maand huur excl. Btw. Welke wij pas factureren wanneer wij hebben gezorgd voor een getekend huurcontract en de sleutels. Dus geen maandelijkse kosten op voorhand.

  Omdat wij nooit optreden voor een eigenaar of beheerder kunnen wij nooit ‘’twee heren dienen’’. Dit is namelijk niet geoorloofd in deze branche. Wij zijn een transparante makelaardij die alleen bij woningen van betrouwbare eigenaren/ beheerders gaat bezichtigen. Wij hebben als visie om op de lange termijn een platform te bouwen waaruit we meer voor elkaar kunnen krijgen om het woning deel concept landelijk te maken. Daarmee dus meer woningzoekende kunnen helpen aan een mooie woonruimte.

 • Overige

 • Bemiddeld de Woning Delers Club in woonruimte?

  De Woning Delers Club verhuurt de appartementen niet zelf, wij doen nauw de bemiddeling hierin voor jullie als huurder. Door onze hulp van de zoektocht tot aan de sleuteloverdracht, zijn wij van mening dat wij de kansen vergroten op het verkrijgen van woonruimte. Doordat wij er bovenop zitten en weten wat er gevraagd wordt vanuit de kant van de verhuurder, versterken wij de aanmeldprocedure voor woningen. De Woning Delers Club brengt hiermee de markt van vraag en aanbod samen. Daarnaast is het ook altijd fijn als huurder dat je iemand hebt waarbij je met al je vragen terecht kunt en iemand hebt die je in de zoektocht altijd bijstaat. Dat is de service van Woning Delers Club, hulp bij de zoektocht naar woonruimte van verhuurders en een helpende hand bij alle facetten die daarbij komen kijken!

 • Zijn de woningen op Woning Delers Club betrouwbaar?

  De Woning Delers Club is een uniek makelaars kantoor in Nederland en elke advertentie is voorzien zoveel mogelijk informatie wat wij van de verhuurder verkrijgen of kunnen vinden online. Mochten wij het gevoel hebben dat een verhuurder niet betrouwbaar is, of mochten in de afwikkeling bij de huur van een woning van een verhuurder iets niet kloppen dan bespreken wij dit altijd met jou als onze klant. Op die manier heb je altijd iemand die er is om jou te helpen in de zoektocht en er is om jouw belangen te behartigen. De woningen die wij dagelijks kunnen vinden voor je, die plaatsen wij op je persoonlijke profiel op de website. Op die manier maken wij je bekend met de gevonden woningen bij andere verhuurders. De woningen vinden wij op verschillende mediums, zoals makelaars websites, vastgoedpartijen, websites, social media, ons uitgebreide netwerk dus.

  De Woning Delers Club scouts doen elke dag hun uiterste best om de beschikbare woningen op jou persoonlijke profiel te plaatsen, en om zo snel mogelijk bezichtigingen in te plannen bij de desbetreffende verhuurder. Wij brengen je alleen in contact met aanbod van betrouwbare verhuurders en proberen ten alle tijden de meest recente informatie op de website te tonen die wij van de verhuurder hebben ontvangen.

 • Ik weet nog niet met wie ik wil samenwonen?

  Het is belangrijk om een groepje te hebben waarmee je wilt samenwonen. De Woning Delers Club helpt alleen complete groepjes. Zorg dat je daarom van tevoren al weet met wie je zou willen samenwonen. Het is wel mogelijk om een flexibele groepssamenstelling te hebben. Zo kun je bijvoorbeeld met 2, 3 of 4 personen zoeken, afhankelijk van wat voor soort woning wij kunnen vinden.

  Wat wij in dit geval adviseren is om op zoveel mogelijk manieren vrienden, collega’s of studiegenoten bekend te maken dat je op zoek bent naar huisgenoten. Vaak merk je dan al snel dat er meer mensen op zoek zijn naar een woning. Daarnaast is een bericht op Facebook waarin je vermeld dat je op zoek bent naar huisgenoten voor een deelwoning ook een goede manier. Laat dit bericht delen door je vrienden, vaak komen daar (al dan niet via via) reacties uit.

  Wanneer je toch liever zelf een huis huurt en daarna pas huisgenoten wilt zoeken is dit ook een mogelijkheid eventueel voor je zoektocht. Wanneer we jou documenten hebben ontvangen, kunnen wij beoordelen of dit voldoende is om alleen de zoektocht te starten.

Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Haarlem
 • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "