FAQ

 • Huren

 • Welke documenten heb ik nodig voor het huren van een deelwoning?

  In het geval u in loondienst bent, hebben wij een kopie nodig van de onderstaande stukken:
  - geldig legitimatiebewijs.
  - 3 recente loonstrooken.
  - arbeidsovereenkomst (getekend door werknemer én werkgever).
  - indien afkomstig van buiten EU dan een geldig verblijfsdocument. Elke persoon die afkomstig is van buiten de EU of EER moet, om in Nederland betaald of onbetaald werk te kunnen verrichten, beschikken over geldige verblijfsdocument (visum, MVV, verblijfsvergunning).
  - Als aanvulling een screenshot van u spaargeld.

  Als de arbeidsovereenkomst nog moet worden opgemaakt en/of ondertekend dan kan een getekende werkgeversverklaring volstaan.
  Indien u in dienst bent van een eigen rechtspersoon (BV, NV, VOF, Stichting etc.) dan zijn onderstaande stukken ter beoordeling nodig.
  - recente jaarstukken van afgelopen boekjaar.
  - recente IB-aangifte van afgelopen boekjaar.
  Indien u een woning wilt huren met de garantstelling van een ouder, dan dienen wij van deze garantsteller ook alle bovengenoemde documenten te ontvangen.
  Gelieve alle documenten overzichtelijk in 1 e-mail sturen naar info@momomakelaardij.nl.
  Pas zodra bovengenoemde stukken juist zijn aangeleverd kunnen we actief op zoek gaan naar geschikte huurwoningen.

 • Wat zijn mijn kansen bij Woningdelers Club?

  Het team van de Woningdelers Club werkt dagelijks keihard om de website van voldoende en geschikt aanbod te voorzien. Omdat de vraag naar deelwoningen vele malen groter is dan het aanbod is het een uitdaging om actueel aanbod te laten zien. Toch slaagt de Woningdelers club er in om dagelijks nieuwe advertenties op de website te krijgen waarop je direct kunt reageren. Omdat wij niet alleen het aanbod tonen maar ook de benodigde bemiddeling doen maken wij uiteindelijk het verschil tussen wel en niet huren. De Woningdelers Club heeft de ervaring en expertise om voor de kandidaten het juiste voorstel uit te brengen. Hierdoor worden de kansen vele malen vergroot!

 • Hoe werkt Woningdelers Club?

  Op de website kan je je woonwensen kenbaar maken. Aan de hand van je woonwensen ontvang je een ruim aanbod appartementen en huurwoningen die geschikt zijn voor woningdelers. Wil je graag met meerdere personen, bijvoorbeeld; vrienden, vriendinnen, collega's of medestudenten een geheel appartement huren in o.a. Amsterdam, dan ben je hier aan het juiste adres!

  De woningen die op de site worden getoond worden vaak in zijn geheel verhuurd en zijn dus beschikbaar voor één of meerdere personen. Dit betekent dat de verhuurder of makelaar niet op zoek gaat naar allemaal individuele huurders/kandidaten maar naar een gehele groep. Wanneer je met bijvoorbeeld alleen of met 1 vriend op zoek bent naar woonruimte en wilt reageren op een appartement voor 3 personen is dit geen probleem. Wij hebben een aparte Facebook pagina waar alle leden van de woning delers club met elkaar gemakkelijk contact kunnen leggen om eventueel de woning samen te huren.

  De Woningdelers Club is een uniek concept waardoor de kans op woonruimte aanzienlijk hoger wordt. Studenten en werkende delers zonder een vast of solide inkomen dienen wel rekening te houden met bepaalde eisen vanuit de verhuurder. Positioneer jezelf in de schoenen van een verhuurder en realiseer dat zekerheid een belangrijke factor is. Een eventuele garantstelling van ouders kan hierbij zeker helpen. Omdat de Woningdelers Club hoge eisen stelt aan haar leden komt het voorstel wat uiteindelijk naar de eigenaar gaat sterk over. Dit maakt de kans om de woning daadwerkelijk toegezegd te krijgen zo groot mogelijk!

  Mocht je nog verdere vragen hebben, stel ze dan gerust via de mail van de Woningdelers Club of door te bellen of te appen. Wij staan altijd voor je klaar. Succes en meld je direct aan

 • Wat is een waarborgsom?

  Vaak vraagt de verhuurder een waarborgsom van de nieuwe huurder. Het vragen van een waarborgsom is wettelijk toegestaan. Meestal bedraagt de waarborgsom 2 maanden huur. Wanneer het huurcontract eindigt en de woning niet beschadigd is, moet de verhuurder de waarborgsom terugbetalen.

 • Wat zijn servicekosten en kosten voor nutsvoorzieningen?

  Servicekosten komen bovenop de kale huur. Dit zijn vaak de kosten voor onderhoud van de woning. Kosten voor nutsvoorzieningen zijn de kosten voor gas, water en elektriciteit waarvoor de huurder een eigen meter heeft. Als de huur exclusief is moet er rekening mee gehouden worden dat deze kosten maandelijks in rekening worden gebracht.

 • Website

 • Hoe meld ik me af van bij de Woning Delers Club?

  Dat kan gemakkelijk door in te loggen op de website en bij je profiel pagina onderin op verwijder profiel te drukken.

 • Ik ontvang geen aanbod dat past binnen mijn zoekprofiel, wat moet ik doen?

  Door in te loggen op de site kan je bij het profiel gedeelte makkelijk je zoekwensen aanpassen. Wilt dit niet lukken neem dan contact op via de mail of door te bellen en wij van de Woningdelers Club zullen je verder helpen.

 • Hoe kan ik op een woning reageren?

  Als je interesse hebt om een woning te bezichtigen dan adviseren we om een afspraak in te plannen. Op de website staan soms al standaard bezichtigings data ingeroosterd. Staan er nog geen bezichtigingen gepland dan kan je het beste bellen naar 020 261 64 83 , appen naar +31615261919 of mailen naar info@woningdelersclub.nl, om direct een bezichtiging in te plannen.

 • Diensten

 • Wat zijn de kosten van het gebruik van de Woningdelers Club?

  De Woningdelers Club werkt op basis van no-cure no-pay garantie. Daarmee is aanmaken van een profiel, het gebruik van de website en het bekijken van woningen en bezichtigen volledig gratis. Pas wanneer er door middel van de Woningdelers Club een huurovereenkomst wordt gesloten en je dus eindelijk kan gaan huren ben je ons een vergoeding verschuldigd. Deze vergoeding is omgerekend 1 maand huurprijs exclusief Btw. Zolang wij geen vergoeding verkrijgen van de verhurende partij, iets wat bij ons nooit het geval is, zijn wij volkomen gerechtigd om de vergoeding te vragen aan de huurders die wij begeleiden.

 • Wat doet Woning Delers Club voor 1 maand huur als courtage?

  Deze vergoeding is nodig zodat de woningscouts:
  - Alle woningen nauwlettend in de gaten kunnen houden
  - Woningen op de website kunnen plaatsen
  - Strak afspraken in kunnen plannen
  - Aanwezig kunnen zijn bij de bezichtigingen
  - Een perfect voorstel met de meeste slagingskans kunnen opstellen
  - Om het huurcontract door te lopen en waarnodig aan te vullen
  - Begeleiding kunnen bieden bij de check-in van de huurwoning
  - Alle moeilijke vraagstukken kunnen uitzoeken en afwikkelen

 • Overige

 • Bemiddeld de Woningdelers Club in woonruimte?

  De Woningdelers Club is een makelaars kantoor die door bemiddeling van woonruimte de kans op het verkrijgen van woonruimte aanzienlijk vergroot. Doordat wij er boven op zitten en weten wat er vanuit de kant van de verhuurder wordt gevraagd versterken wij de aanmeld procedure voor woningen.

  De woningen die dagelijks worden geplaatst komen vanaf verschillende mediums zoals makelaars, vastgoed partijen, ons eigen netwerk van particuliere, websites, Facebook pagina’s en andere social media. Op de website vind je dagelijks nieuw aanbod en de Woningdelers Club brengt hiermee de markt van vraag en aanbod samen. Het huren van een deelwoning vergt meer specialisme. Wij weten precies wat we doen en zorgen dat er snel kans wordt gemaakt om een woning daadwerkelijk te huren.

 • Zijn de woningen op Woningdelers Club.nl betrouwbaar?

  De Woningdelers Club is een uniek woonplatform in Nederland en elke advertentie is voorzien van 1 of meerdere foto's, bijzonderheden en een toelichting. Dit om een zo duidelijk en transparant mogelijk aanbod te tonen. De woningen die dagelijks worden geplaatst komen vanaf verschillende mediums zoals makelaars, vastgoed partijen, ons eigen netwerk van particuliere, websites, Facebook pagina’s en andere social media. De Woningdelers Club verhuurt de appartementen en kamers niet zelf. Wij doen nauw de bemiddeling hierin.

  De Woningdelers Club scouts doen elke dag keihard hun best om de beschikbare woningen op de website te tonen en om zo snel mogelijk afspraken in te plannen bij de eigenaar/makelaar. Er is dus direct contact met deze partijen en vaak hebben we meerdere objecten van dezelfde eigenaren/makelaars op de website staan. Wij zorgen dus alleen voor aanbod van betrouwbare partijen en proberen ten alle tijden de meest recente informatie op de website te hebben.

 • Ik weet nog niet met wie ik wil samenwonen?

  Dat is ook geen probleem! Wij hebben een bestand van potentiële medehuurders. Neem gerust contact op als je hierover meer wilt weten. Wij kunnen je dan in een besloten Facebook groep voorstellen aan je potentiële medehuurders, zodat je op basis daarvan kan bepalen met wie je eventueel een kopje koffie wilt gaan drinken.

Close

Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem of Rotterdam?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op: