Studentenflat Den Haag die betaalbaar is

Woning Delers Club uitkomst voor studenten en young professionals

 

Een betaalbare studentenflat Den Haag kunnen bemachtigen is haast een utopie. Toch slaagt de studentenmakelaar Den Haag van de Woning Delers Club hier met grote regelmaat in. Het succesvolle woning delen concept, dat jaren geleden ontwikkeld is, maakt dit mogelijk. Voor zowel woningeigenaren als huurders (lees studenten) is het een uitkomst.

Hoe werkt het woning delen concept van de Woning Delers Club?

 

Er vindt vrijwel geen doorstroming meer plaats bij de sociale huurwoningen. De huren voor vrije sector woningen rijzen letterlijk de pan uit. Hetzelfde geldt voor de prijzen die men vraagt voor een koopwoning. Ondanks de lage rente zijn voor veel gezinnen de hypotheekkosten niet op te brengen. Studenten komen vrijwel niet in aanmerking voor een sociale huurwoning in Den Haag, omdat de markt van sociale huurwoningen in Den Haag compleet overspannen is. Deze marktsituatie zal de komende 10 jaar niet verbeteren. Sterker nog, de kans is groot dat een verdere verslechtering op gaat treden.

Het principe van het woning delen concept is er op gebaseerd om de vaste kosten van een woning te delen en de beschikbare huurbedragen te stapelen. Op deze wijze zijn ook een groot aantal vrije sector huurwoningen haalbaar die als studentenflat Den Haag ingericht  kunnen worden. Van belang is wel, dat een groep vrienden en/of studiegenoten die ook nog geen studentenflat Den Haag hebben, bereid zijn om er samen een te huren op woning delen basis. Wanneer dit het geval is, is de belangrijkste drempel genomen.

Studentenflat-Den-Haag

Studenten makelaar Den Haag werkt op no cure no pay basis


Wanneer onze studenten makelaar Den Haag een gezamenlijke zoekopdracht krijgt, dan gaat hij op basis van jullie specifieke woonwensen op no cure no pay basis met zijn speurtocht beginnen. Meestal slaagt hij er relatief snel in om één of meerdere flats te vinden die als studentenflat Den Haag gebruikt kunnen worden. Pas wanneer hij een flat gevonden heeft die jullie willen huren, ontvangen jullie voor zijn werkzaamheden een factuur van hem ter grootte van 1 maand huur exclusief 21% BTW. Gedurende het gehele traject worden jullie door onze ervaren studenten makelaar begeleid. Zo controleert hij jullie huurovereenkomst en begeleidt hij jullie tijdens de sleuteloverdracht. Ook wanneer er na een aantal maanden vragen zijn kunnen jullie een beroep op hem doen. Aarzel niet om dat te doen!

Spreek onze werkwijze jullie ook aan? Schrijf je dan voor een betaalbare studentenflat Den Haag gratis in bij de Woning Delers Club Den Haag.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!