Studentenwoning Den Haag Holland Spoor

Directe omgeving Holland Spoor erg populair onder studenten

 

De directe omgeving bij Den Haag Holland Spoor groeit uit tot een waar studentendorp. Niet alleen ligt de Campus van Den Haag dichtbij het station, sinds medio 2019 zijn er twee indrukwekkende woontorens opgeleverd die plaats bieden aan 620 studenten. De exploitant van deze woontorens is studentenhuisvester DUWO. Ondanks al deze inspanningen is er nog steeds een enorm tekort aan woonruimte. Dat merk je helemaal wanneer je als aankomende student een studentenwoning Den Haag Holland Spoor wilt huren. Net als vele anderen zal je helaas ervaren, dat het de nodige tijd zal kosten voordat je in aanmerking kunt komen voor een betaalbare studentenwoning Den Haag Holland Spoor.

Studentenwoning-Den-Haag-Holland-Spoor

Den Haag binnen enkele jaren de populairste studentenstad

 

De stad Den Haag heeft studenten veel te bieden. Als student kan men een divers aanbod opleidingen volgen. Denk hier bijvoorbeeld aan politiek en internationale betrekkingen. Ook op sociaal en cultureel gebied is er veel te beleven. Denk aan het bruisende winkelaanbod, de vele terrassen en op slechts enkele kilometers afstand het mondaine Scheveningen met zijn befaamde Pier. Dit verklaart waarom er veel vraag is naar een betaalbare studentenwoning Den Haag Holland Spoor. Wanneer een betaalbare studentenwoning Den Haag Holland Spoor er volgens DUWO niet in zit kun je er voor kiezen om een paar jaar te wachten. Een andere optie is om het spreekwoordelijke heft in eigen handen te nemen en te gaan voor een betaalbare studentenwoning Den Haag Holland Spoor via de Woning Delers Club Den Haag.

Studentenwoning Den Haag via de Woning Delers Club


Ondernemende studenten aan wie geen studentenwoning is toegewezen gaan voor een studentenwoning Den Haag Holland Spoor op woning delen basis. Het succesvolle concept is gebaseerd op het gemeenschappelijk huren van een woning en het delen van alle vaste kosten als water, gas, stroom en internet. Het is van belang dat je een groepje vrienden en/of studiegenoten vindt die ook nog geen studentenkamer hebben en waarmee je goed door een deur kunt. Dat is belangrijk, want de komende jaren zal je een woning met ze delen. Door de beschikbare huursommen te stapelen worden panden bereikbaar, waarin je anders nooit een kamer zou kunnen huren. Vaak is ook de kwaliteit van dergelijke panden goed te noemen. Wanneer je hier in slaagt en jullie je gratis inschrijven bij de Woning Delers Club gaat onze studentenmakelaar met een zoekopdracht aan het werk op no-cure-no-pay basis. Wanneer hij een pand gevonden heeft dat jullie gaan huren, wordt voor zijn werkzaamheden een bedrag ter hoogte van 1 maand huur excl. 21% BTW in rekening gebracht.

Spreekt onze werkwijze jullie ook aan? Schrijf je dan gratis in en join de Woning Delers Club!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "