Een betaalbare woning in vind je bij De Woning Delers Club

Een betaalbare woning vind je bij De Woning Delers Club.

Amsterdam is een populaire stad, met twee universiteiten trekken we veel studenten aan. Maar ook jonge professionals settelen zich graag in Amsterdam. De huizenprijzen stijgen de pan uit, zodat je meestal geen betaalbare woning kunt krijgen. De woningnood is hoog, het aanbod van betaalbare woningen in de Randstad is beperkt en de vraag is enorm. Het valt dus niet mee om betaalbaar onderdak te vinden en misschien reis je al maandenlang heen en weer. Makelaars die studenten en jong professionals helpen aan een betaalbare woning, zijn er niet. De prioriteit van het gros van de makelaars ligt toch bij het hogere segment huurders zoals expats. De huren en de inkomenseisen in de vrije sector liggen zo hoog dat je als jong professional het vaak niet alleen kunt opbrengen. Een oplossing voor een betaalbare woning is dan om samen met anderen een woning te delen. Helaas zijn de meeste verhuurders hier huiverig voor: Ze vrezen overlast, slecht onderhoud, en uitwonen van de ruimte. Daarom zijn er dus ook zo weinig van dit soort woningen te vinden. Met ons unieke concept vinden wij echter misschien wel jouw nieuwe betaalbare woning in Amsterdam.

betaalbare-woning

Betaalbaar wonen is mogelijk!

Wij van de Woning Delers Club zijn ervan overtuigd dat met goede begeleiding het mogelijk is om betaalbare appartementen te huren. Wij hebben een groot netwerk van verhuurders die wel deelwoningen aanbieden en we zijn constant bezig om dit netwerk uit te bouwen. Het is onze missie om iets te doen aan de woningnood in Amsterdam voor jonge werkende en studerende mensen en te zorgen dat er meer betaalbare woningen beschikbaar komen voor deze doelgroep!

Hoe helpen wij jou aan een betaalbare woning?

De Woning Delers Club begeleid je in het hele traject voor het vinden van een betaalbare deelwoning in Amsterdam. We brengen jouw wensen in kaart, zoeken een geschikte woning voor je, begeleiden je naar bezichtigingen en assisteren bij het tekenen van het contract. Kortom we nemen jou aan de hand en zorgen dat alles goed verloopt.

Wat zijn de kosten?

In eerste instantie helemaal niets. Je meldt je gratis aan en wij gaan met jou het bemiddelingstraject in. Je hoeft dus niet vooruit te betalen voor een woning die je misschien toch niet vindt. Bij de Woning Delers Club betaal je achteraf: No cure, no pay. Als alles rond is, je contract is getekend en je hebt de sleutels in je zak, dan betaal je ons éénmalig een bedrag van een maand huur (excl. 21% BTW).

Al bijna overtuigd? Klik hier om je aan te melden en vind je droomwoning!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "