Een deelwoning is de oplossing voor betaalbaar wonen!

Een deelwoning vind je bij de Woning Delers Club

Een deelwoning of kamer zoeken in Amsterdam kan een nachtmerrie zijn. Bijna alle makelaars verhuren liever niet aan delers. Heel vaak zie je bij een advertentie van een woning de tekst staan: NIET GESCHIKT VOOR DELERS. Dit was voor ons de reden om een platform te maken waarop juist alleen maar deelwoningen te vinden zijn.

Een deelwoning is de oplossing voor betaalbaar wonen!

Momenteel zijn koopwoningen razend duur en de huren duizelingwekkend hoog. En als er dan een betaalbare deelwoning of kamer vrij is, zijn er zoveel gegadigden dat je geen kans krijgt. Veel studenten pendelen nog heen en weer tussen hun eigen woonplaats en Amsterdam. Er is simpelweg niets te vinden. Ook jonge professionals hebben vaak de middelen niet om iets te zoeken in de vrije sector. De woning delers club heeft hiervoor een oplossing gevonden: Een deelwoning!

deelwoning

Wat is een deelwoning?

Een deelwoning is een woonruimte in de vrije sector, die je deelt met een aantal medebewoners. Dat kunnen ook collega’s, vrienden of medestudenten zijn. Samen breng je dan de huur op, zodat deze betaalbaar blijft. Helaas zijn veel verhuurders in Amsterdam huiverig om woningdelers aan te trekken. Ze zijn bang voor overlast, vervuiling of het uitwonen van de ruimte. De woning delers club heeft een manier gevonden om dat probleem te omzeilen.

Wat doen wij?

De woning delers club heeft in Amsterdam een groot netwerk van verhuurders die wel deelwoningen aanbieden. We breiden dat bestand constant uit. Onder andere door eigenaren te overtuigen dat onze huurders een goede partij zijn om aan te verhuren. Dit doen we door afspraken te maken over een wekelijkse schoonmaak of een maandelijkse inspectie van de woning. Daarmee trekken wij steeds meer verhuurders over de streep.

Hoe werkt het?

Je hoeft bij de Woning Delers Club geen bemiddelingskosten te betalen zolang je nog geen woning hebt. Je betaalt achteraf. Wij zetten ons intensief voor je in door je wensen op een rijtje te zetten, een deelwoning te zoeken, mee te gaan naar bezichtigingen en je te begeleiden bij het tekenen van het contract. We houden een oogje in het zeil, zodat alles goed verloopt.

Wat zijn de kosten?

Anders dan bij andere kamerbureaus vragen wij geen maandelijkse bemiddelingskosten tijdens je zoektocht naar een deelwoning. Je hoeft pas te betalen als je ook inderdaad een woning hebt gevonden, het contract is getekend en de sleutels in je zak zitten. De woningdelers club vraagt je dan een eenmalige vergoeding van één maand huur (excl. 21% BTW). Zo betaal je niet voor een woning die je toch niet krijgt.

Ga jij voor deze kans? Klik dan hieronder om je gratis aan te melden!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!