Den Haag studentenwoning

Den Haag studentenwoning op woning delen basis huren

Neem zelf het initiatief en onze studenten makelaars doen de rest

De Woning Delers Club heeft een concept ontwikkeld voor huidige en toekomstige studenten en Young professionals die op zoek zijn naar een betaalbare Den Haag studentenwoning. Dit beproefde en succesvolle concept stelt studenten en young professionals in staat om nu of in de toekomst in aanmerking te komen voor betaalbare woonruimte op woning delen basis. Anders zal het gezien de toenemende schaarste aan woonruimte in de Randstad niet mogelijk zijn, om de komende jaren voor betaalbare woonruimte in aanmerking te komen.

 

Samen de huur en alle woonlasten Den Haag studentenwoning delen

Het woning delen concept is gebaseerd op het bundelen van elkaars ‘krachten’ en het geven van zekerheden aan eigenaren van woningen. Om deze reden is enkele jaren geleden de Woning Delers Club opgericht. Wanneer onze studenten makelaar over een compleet dossier van een groep potentiële huisgenoten beschikt kan hij aan een zoekopdracht beginnen. Je zult begrijpen dat hier de nodige tijd overheen kan gaan. Voor het behalen van een snel resultaat adviseren wij dan ook, om je gemeenschappelijk in te schrijven met medestudenten / vrienden waar je goed mee overweg kunt en die dezelfde woonwensen hebben. Onze studenten makelaar zal jullie dan direct uitnodigen voor een gesprek om concreet in kaart te brengen aan welke eisen jullie toekomstige Den Haag studentenwoning moet voldoen. Denk hierbij aan belangrijke punten als de wijk, aantal kamers en maximale huur per persoon.

denhaag-studentenwoning

Gerichte zoekopdracht Den Haag studentenwoning

Wanneer jullie het eens zijn met de geformuleerde zoekopdracht gaat de studenten makelaar Den Haag van de Woning Delers Club op no cure no pay basis aan zijn speurtocht beginnen. Hiervoor schakelt hij zijn uitgebreide netwerk in en houdt het ervaren ondersteuningsteam het actuele aanbod, dat voldoet aan jullie woonwensen, nauwlettend in de gaten. Wanneer wij enkele woningen gevonden hebben, die wij als Den Haag studentenwoning willen huren worden de eigenaren benaderd. In vrijwel alle gevallen staat men afwijzend tegenover verhuur aan studenten. Toch slagen wij na verloop van tijd er in, om op basis van referenties en het door ons ontwikkelde concept, eigenaren te overtuigen om hun woning te verhuren.

 

Volledige begeleiding door de studenten makelaar Den Haag

Wanneer een eigenaar bereid is om op woning delen basis zijn woning te verhuren worden jullie uitgenodigd voor een bezichtiging. Zien jullie de woning niet zitten, dan gaat onze studenten makelaar gewoon verder met zijn zoekopdracht. Zien jullie de woning wel zitten als Den Haag studentenwoning, dan stellen wij jullie voor aan de verhuurder. Wanneer verhuurder akkoord is kunnen jullie de woning huren. Onze studenten makelaar zal jullie in zijn geheel begeleiden tot en met de ondertekening van het huurcontract en overdracht van de sleutels. Het controleren van de het contract, het opstellen van een uitgebreid inspectierapport tijdens de check-in en assistentie bij het afsluiten de nutsvoorzieningen behoort uiteraard ook tot onze dienstverlening. Ook wanneer jullie al in de Den Haag studentenwoning wonen, kunnen jullie een beroep op ons doen. Ook blijven wij tijdens de huurperiode jullie aanspreekpunt dus bij vragen kunnen jullie altijd bellen of mailen en zal jullie persoonlijke makelaar jullie adviseren.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "