Duwo Amsterdam

DUWO Amsterdam of maatwerk oplossing Woning Delers Club

Steeds meer studenten kiezen bewust voor het woning delen concept

Vele jaren hebben stichtingen als DUWO Amsterdam het alleenrecht gehad op het gebied van studentenhuisvesting in de studentensteden. Het gevolg is, dat men feitelijk sinds de oprichting voortborduurt op het traditionele concept. Er was geen enkele noodzaak om met nieuwe initiatieven te komen die aansluiten bij de wensen van de student van de 21e eeuw. Op zichzelf is dat wel te begrijpen. Er is een ongekende schaarste aan betaalbare woonruimte in alle steden. Bovendien krijgen stichtingen als DUWO Amsterdam een voorkeursbehandeling bij gemeenten en onderwijsinstellingen. Maar de eerlijkheid gebied te zeggen, dat gemeenten ook geen goedkope studentenhuisvesting uit de spreekwoordelijke hoge hoed kunnen toveren. De Woning Delers Club Amsterdam wel!

 

Bij het woning delen concept ligt het initiatief volledig bij jou

Simpel gesteld brengt DUWO Amsterdam op haar online platform Room.nl het beschikbare woningaanbod samen van particulieren en klein zakelijke eigenaren. Als aankomend student ben je volledig afhankelijk wat te huur wordt aangeboden. Bovendien zijn het vaak oudere studentenkamers die al vele jaren te huur worden aangeboden. Om te kunnen reageren op een studentenkamer die te huur wordt aangeboden moet je inschrijfgeld betalen. Hoe anders is de werkwijze bij de Woning Delers Club Amsterdam.     

Bij de Woning Delers Club hoef je geen inschrijfgeld te betalen en word je niet op een jarenlange wachtlijst geplaatst. Wij adviseren je wel om je samen met gelijkgestemde studiegenoten of vrienden in te schrijven. Des te sneller jij je groepje compleet kan maken en alle benodigde documenten kan aanleveren, des te sneller onze studentenmakelaars een hoogwaardige woning kunnen vinden die voldoet aan jullie wensen en eisen. Bij de Woning Delers Club Amsterdam gaan onze studentenmakelaars binnen hun grote netwerk actief op zoek naar een woning die aan jullie persoonlijke eisen voldoet.

Dankzij het unieke concept van de Woning Delers Club en onze stijgende naamsbekendheid, zijn steeds meer particulieren en kleine investeerders bereid om hun pand(en) te verhuren aan studenten en young professionals. Wanneer wij een pand gevonden hebben dat aan jullie wensen en eisen voldoet nodigen wij jullie uit voor een bezichtiging. Hier is een van onze studentenmakelaars bij. Wanneer jullie het pand willen huren controleren wij het aangeboden huurcontract en doen we tijdens de check-in van de woning een nulmeting. Wij brengen in kaart wat al beschadigd is, zodat jullie hier later nooit verantwoordelijk voor gesteld kunnen worden. Wij zijn ook aanwezig bij de sleuteloverdracht.

Duwo Amsterdam woningdelen Amsterdam studentenwoning Amsterdam

Verschil DUWO Amsterdam en Woning Delers Club Amsterdam

Wij hopen op deze wijze het verschil duidelijk gemaakt te hebben tussen DUWO Amsterdam en de Woning Delers Club. Wil jij zelf bepalen waar je als student komt te wonen? Kies dan voor de Woning Delers Club Amsterdam en schrijf je gratis met studiegenoten en vrienden in. Zodra we alle benodigde documenten hebben ontvangen starten wij gelijk een persoonlijke zoekopdracht en gaan wij aan de slag!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "