DUWO Delft of kies je voor de Woning Delers Club

Gemeenschappelijk doel is vinden van een betaalbare woonruimte

Je gaat studeren in Delft en bent op zoek naar een betaalbare studentenwoning. Tot voor enkele jaren was de enige grote aanbieder van studentenwoningen in Delft de stichting DUWO Delft. Een betrouwbare dienstverlener die nastreeft om in overleg met de gemeente Delft succesvol te bemiddelen in betaalbare studentenwoningen. Vanwege de enorme krapte op de woningmarkt geldt ook voor de stichting DUWO Delft, dat zij niet alle studenten van een betaalbare en representatieve woonruimte kunnen voorzien. Sinds een aantal jaren is er een alternatief voor studentenhuisvesting bijgekomen, waar steeds meer studenten in de Randstad gebruik van maken. Dit alternatief is de Woning Delers Club.

 

Woning Delers Club voor een hoogwaardige studentenwoning

In tegenstelling tot stichting DUWO Delft hoef je bij de Woning Delers Club geen inschrijfgeld te betalen, wanneer je op zoek bent naar een studentenkamer Delft. Als je je inschrijft als woningzoekende, word je bij de Woning Delers Club ook niet op een wachtlijst geplaatst. Onze betrokken studentenmakelaars bemiddelen alleen voor hoogwaardige studentenwoningen. Voordat je het weet huur je met vrienden of studiegenoten gezamenlijk een prachtige woning. Je komt bij de Woning Delers Club nooit in je eentje op een studentenkamer in Delft terecht. Wij kiezen bewust niet voor gedateerde studentenkamers zoals vaak bij DUWO Delft, maar splinternieuw gerenoveerde woningen met 3, 4, 5 of 6 slaapkamers in de populaire buurten.

 

Studentenkamer Delft of kies je voor een woning Rotterdam Den Haag?

In bruisende steden als Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam wordt de Woning Delers Club, duwo-delftdankzij haar unieke woning delers concept, door steeds meer studenten ingeschakeld. Steeds meer oudere studenten, die een studentenkamer huren via DUWO Delft kiezen gezamenlijk voor een mooie woning in Den Haag of Rotterdam. En op zich is dat niet zo verwonderlijk, want metropolen als Rotterdam en Den Haag bieden volop kansen op de arbeidsmarkt. Ook nieuwsgierig geworden? Meld je gratis aan met vrienden of studiegenoten voor een mooie woning volgens het woning delers principe.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "