DUWO Den Haag

DUWO Den Haag en Woning Delers Club Den Haag

Specialisten op het gebied van studentenhuisvesting Den Haag

Wanneer je als student op zoek bent naar een studentenkamer Den Haag, dan maak je de meeste kans bij DUWO Den Haag en de Woning Delers Club Den Haag. Al hoewel ze beide als doel hebben om studenten aan een betaalbare huisvesting te helpen, verschillen ze qua concept en werkwijze sterk van elkaar.

 

Stichting DUWO Den Haag een kapitaalkrachtig instituut

De stichting DUWO Den Haag bestaat al tientallen jaren en is met afstand de grootste aanbieder van studentenwoningen in Den Haag, Amsterdam, Amstelveen, Delft, Deventer, Haarlem, Leiden, Wageningen, Zwolle. In zijn totaliteit heeft men zo’n 33.000 studentenkamers en woningen in beheer. Bestand van de woningen is gemiddeld verouderd. Men probeert hier verandering in te brengen. Zo heeft men medio 2019 het Haagse studentencomplex Leemanstoren geopend met 480 studentenwoningen en investeert men fors in Leiden en Haarlem. Er zijn zo’n kleine 200 mensen in dienst bij de stichting DUWO. Studenten kunnen voor een studentenkamer in aanmerking komen wanneer zij zich inschrijven. Hier zijn kosten aan verbonden. De beschikbare studentenhuisvesting vindt men op het online platform room.nl.

Duwo Den-Haag

De Woning Delers Club is een particulier initiatief van dé studentenmakelaar

Als gevolg van de schaarste op de woningmarkt en in het bijzonder de markt voor betaalbare studentenhuisvesting is door oud studenten Boyd Minnebo en Marcellino Zwirs de Woning Delers Club opgericht. Al vrij snel na de start bleek het door hen ontwikkelde woning delen concept dé ideale oplossing te zijn voor betaalbare studentenhuisvesting. Op basis van het door hen ontwikkelde concept en hun netwerk bleken zowel particuliere investeerders als participatiemaatschappijen bereid te zijn, om hun pand(en) te verhuren aan studenten en young professionals. In tegenstelling tot DUWO Den Haag bepaal je bij de Woning Delers Club zelf in wat voor soort studentenkamer, of beter gezegd studentenwoning,  je de komende jaren wilt wonen en met wie. Vandaar dat wij bij de Woning Delers Club adviseren om je gratis in te schrijven met studiegenoten en/of vrienden. Wanneer duidelijk is wat jullie precies willen hebben, gaan onze studentenmakelaars voor jullie op zoek. Alles gebeurt op no-cure-no-pay basis. Dus helpen we jou niet aan een getekend huurcontract dan betaal je ons ook niet, wel zo transparant!

 

Voordelen Woning Delers Club ten opzichte van DUWO Den Haag

Bij de Woning Delers Club bepaal je zelf met wie je tijdens je studententijd een woning deelt en in wat voor soort studentenhuisvesting je eventueel komt te wonen. Spreekt onze werkwijze je aan? Schrijf je dan gratis in bij de Woning Delers Club Den Haag!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "