Een nieuwe huurder is zo gevonden,
doe nu de check!

Check hier hoeveel potentiële huurders wij in ons bestand hebben die staan te springen om uw woning(en) te huren! Alle aspirant huurders zijn gescreend, alle documenten zijn gecontroleerd en er is indien nodig een garantsteller aanwezig. Daarom kunnen we snel schakelen en heeft u zo min mogelijk leegstand.

meer-huuropbrengst

Meer huuropbrengst

minder-leegstand

Minder leegstand

gratis-verhuur

Gratis verhuur

Waarom uw huis verhuren in Amsterdam?

Wie zijn huis wil verhuren in Amsterdam kan bij ons rekenen op een pro-actieve makelaar die als doelstelling heeft om zo snel mogelijk een nieuwe huurder te vinden met een zo hoog mogelijke huuropbrengst!

huis-verhuren-amsterdam

Wij verhuren uw huis in Amsterdam snel

Bij Woning Delers Club kan je snel je huis verhuren in Amsterdam omdat wij meer dan 75 groepjes met aspirant-huurders klaar hebben staan om te huren. Van ieder groepje zijn alle benodigde documenten aangeleverd en gecheckt. Het totaal bruto-inkomen van de huurders dient minimaal gelijk te zijn aan vier keer de maandelijkse huur, anders dient er een garantsteller te zijn die garant staat voor de betaling van de huur. Hierdoor kunnen we snel schakelen. Indien nodig kunnen wij binnen een werkweek alles rondmaken. U als eigenaar kan dus snel uw huis verhuren in Amsterdam door het inschakelen van de Woning Delers Club.

Wij verhuren uw woning in Amsterdam met maximale huuropbrengst

Door uw huis te verhuren aan delers kunt u per persoon/slaapkamer ongeveer 600,- Euro huuropbrengst realiseren. Voor een appartement met drie slaapkamers is dit dus 1800,- Euro per maand. Afhankelijk van de staat van de woning en de faciliteiten kan dit bedrag oplopen tot ongeveer 750,- Euro per persoon. Daarnaast hoeft u door het aanbieden van uw woning op het Woning Delers Club platform geen makelaarskosten te betalen. Dit scheelt erg in de kosten, want de meeste makelaars rekenen een maand huur als courtage voor het vinden van een nieuwe huurder.

Overweegt u uw huis te verhuren in Amsterdam dan is het natuurlijk fijn om te weten dat u met een partij samenwerkt die kennis van zaken heeft. Wij staan u bij in het gehele traject van het vinden van huurder, opstellen van de contracten en het technisch beheer. Wij regelen alles van a tot z. Dit zorgt voor een rustgevend gevoel als wij uw huis verhuren in Amsterdam. Als u van plan bent uw huis te verhuren in Amsterdam dan is het aanbieden van uw woning bij de Woning Delers Club een goede optie! Neem nu direct contact op voor een gratis waardebepaling van uw woning of een oriënterend gesprek.

Neem contact op: