Vind jouw betaalbare huurwoning in Amsterdam nu!

Huurwoning Amsterdam

Voor het vinden van een huurwoning in Amsterdam ben je bij ons aan het juiste adres.

Door het delen van een huurwoning in Amsterdam blijft het wonen in de hoofdstad nog redelijk te betalen. Wij helpen groepjes studenten en werkende delers aan een huurwoning in Amsterdam. Meld je nu direct aan aan zoek binnen een paar klikken door het grootste aanbod van huurwoningen in Amsterdam die geschikt zijn om te delen met studiegenoten of je maten. Je meldt je gemakkelijk aan met Facebook en vult vervolgens jouw woonwensen in. Vanaf dat moment blijf je automatisch op de hoogte van het nieuwste aanbod huurwoningen in Amsterdam dat wij vinden voor onze zoekers.

huurwoning-amsterdam

Vind een betaalbare huurwoning in Amsterdam

Door de stijgende huurprijzen is het vinden van een betaalbare huurwoning in Amsterdam bijna mission impossible gevonden. Woning Delers Club is de oplossing om het wonen in de mooiste stad van Nederland nog enigszins betaalbaar te maken. Het idee is dat je een woning deelt met bijvoorbeeld drie vrienden, hierdoor split je de huurprijs ook met ze drieeën en betaal je per persoon ongeveer 600 Euro per maand voor een mooie huurwoning in Amsterdam van +- 75 m2. Dit is geen geld als je je realiseert dat een klein studiootje van ongeveer 25 m2 al snel 1000,- Euro per maand kost.

Waarom een huurwoning in Amsterdam?

Als stad is Amsterdam de meest complete stad van Nederland. Amsterdam telt de meeste culturen per vierkante meter ter wereld en is dus erg veelzijdig. Je vindt veel verschillende soorten restaurantjes en winkels. Om jezelf te ontwikkelen is Amsterdam de ideale plaats. Naast de grote universiteiten zoals de VU en UvA en de hogeschool HvA biedt Amsterdam heel veel creatieve opleidingen aan. Dit draagt mede bij aan het creatieve karakter van de stad, iets wat veel jongeren erg aanspreekt. Vooral Amsterdam-Noord is erg in trek en upcoming bij de creatievelingen.

Op het gebied van vrijetijd is Amsterdam met haar vele bars, kroegen, clubs, restaurants, markten, parken, feesten, festivals en de Amsterdam Arena ook de gezelligste stad om te wonen. Mede daardoor is het ook het moeilijkst om een betaalbare huurwoning in Amsterdam te vinden. Maar gelukkig hebben wij van Woning Delers Club een zeer groot en uitgebreid netwerk van waaruit wij woningen vinden voor onze zoekers.

Het is daarnaast de grootste en meest populaire stad voor zowel binnenlandse als buitenlandse toeristen. De stad trekt jaarlijks meer dan 17 miljoen toeristen. Dit is iets wat de stad juist charme geeft maar je moet er wel van houden.

Veel soorten huurwoningen in Amsterdam

De diversiteit aan huurwoningen in Amsterdam zorgt ervoor dat er voor alle bevolkingsgroepen iets te vinden is. Zo zijn er grote appartementencomplexen, mooie statische herenhuizen, eengezinswoningen, nieuwbouwwijken en hoge woontorens. Voor elke style huurder en elk budget biedt de stad voldoende opties om te wonen.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "