Vind jouw betaalbare huurwoning in Haarlem

Huurwoning Haarlem

Als je op zoekt bent naar een huurwoning in Haarlem dan kun je nu stoppen met zoeken want bij Woning Delers Club vind je de mooiste huurwoning in Haarlem die ook nog eens te betalen is. Ons unieke concept is simpel: je zoekt een gezellig groepje huisgenoten waarmee je een huurwoning in Haarlem wilt betreden. Daarna meld je je aan bij Woning Delers Club. Vervolgens ontvang je elke dag een mail met het meest recente aanbod huurwoningen in Haarlem die geschikt zijn om te delen met je vrienden. Doordat je de woning samen bewoont is het logisch dat de kosten ook samen gedeeld worden. Dit maakt het kostentechnisch zeer aantrekkelijk en betaalbaar. Ben jij op zoek naar een betaalbare huurwoning in Haarlem? Meld je aan en blijf automatisch op de hoogte van al het aanbod huurwoning in Haarlem dat wij vinden!

huurwoning-haarlem

Waarom een huurwoning in Haarlem?

Haarlem is een hele mooie stad om te wonen. Het wordt een beetje gezien als het kleine zusje van Amsterdam. Veel mensen vertrekken uit het drukke Amsterdam om meer rust te vinden in het kleinschalige Haarlem. Desalniettemin biedt Haarlem alles wat je van de hoofdstad van Noord-Holland verwacht. De leukste winkelstraat van Nederland ligt ook in Haarlem. Als we de grachten van het Spaarne vergelijken met de Amsterdamse grachten dan kunnen gerust zeggen dat Haarlem niks onder doet aan haar grote zus. De vele terrassen en eetcafe’s maken wonen zeer levendig. In de nabije omgeving van Haarlem worden veel festivals en evenementen georganiseerd en dit zorgt er mede voor dat er altijd wat te beleven valt en dat de stad bruist van energie.

Verschillende typen huurwoningen

In Haarlem zijn veel verschillende woningen te vinden, zo zijn er bijvoorbeeld mooie grachtenpanden, twee-onder-een-kap woningen, flats, eengezinswoningen, villa’s en starterswoningen te vinden. Dit houdt in dat er voor elke inkomensklasse een geschikte huurwoning in Haarlem te vinden is! Het Centraal Station van Haarlem is recentelijk opgeknapt en daardoor staat Haarlem perfect in verbinding met de rest van Nederland en voornamelijk Amsterdam. Dus ook voor forenzen is Haarlem een uitstekende keus als woonplaats. Voor degene die veel zakendoet in het buitenland en daardoor veel op reis is, is het prettig dat onze grootste luchthaven, Schiphol, op nog geen 20 minuten rijden afstand bevindt. Daarnaast heeft Haarlem met Zandvoort de grootste zandbak van Nederland in de achtertuin. Zomers kunt u lekker genieten van de heerlijke stranden en strandfeesten op Bloemendaal en ‘s winters kunt u daar heerlijk uitwaaien. Een huurwoning in Haarlem is dus zeker een goede optie voor iedereen.

Wilt u weten of wij uw ideale huurwoning in Haarlem kunnen vinden? Meld je dan nu aan bij Woning Delers Club en wij gaan direct aan de slag!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "