Huurwoningen om te delen vind je bij Woning Delers Club!

Huurwoningen geschikt om te delen vind je bij Woning Delers Club!

Het zoeken naar huurwoningen kan een lastige klus zijn, vooral als je met vrienden of collega’s wilt samenwonen. Gelukkig hebben wij op dit platform alle huurwoningen die geschikt zijn om te delen, en waarbij een garantsteller wordt geaccepteerd, verzameld. Hierdoor verspil je geen tijd meer aan het zoeken naar huurwoningen waarbij het toegestaan is om te delen. Maak nu snel een account aan en zoek gelijk door ons actuele aanbod van huurwoningen!

Voor het vinden van huurwoningen is het aanleveren van de juiste documenten!

Veel huurwoningen in ons bestand zijn van grote vastgoedpartijen die meer dan 1500 woningen beheren in Amsterdam en omstreken. Voor deze huurwoningen is het vaak verplicht om een aantal documenten op voorhand aan te leveren. Daarom vragen wij dit ook aan onze zoekers.

In het geval je (de garantsteller) in loondienst bent, hebben wij een kopie nodig van de onderstaande stukken:

  • geldig legitimatiebewijs
  • 3 recente loonstroken.
  • 3 print screen bankrekening waar gestorte loon is te zien
  • getekende werkgeversverklaring.  

Indien je (de garantsteller) in dienst bent van een eigen rechtspersoon, zelfstandig ondernemer is of een pensionering of uitkering heeft zijn onderstaande stukken ter beoordeling nodig:

  • geldig legitimatiebewijs
  • recente jaarstukken van meest recente boekjaar.
  • recente IB-aangifte van meest recente boekjaar.
  • uittreksel uit het Kamer van Koophandel register.

Indien je zelf werkzaam bent met een vast contract dan ontvangen wij ook graag bovenstaande stukken als aanvulling op je dossier.

Ook vinden wij vaak aanbod bij particulieren en collega-makelaars waarbij het niet nodig is om alles op voorhand aan te leveren. Maar om voor een zo breed mogelijke selectie huurwoningen in aanmerking te komen is het aan te raden om zoveel mogelijk documenten op voorhand bij ons aan te leveren.

Als de juiste stukken zijn bekeken en beoordeeld en alles op orde is dan krijg je de ‘’actieve zoeker’’ status en bijbehorende badge in je profiel. Dit houdt in dat je vanaf dan kan reageren op alle huurwoningen en ook als eerste uitgenodigd wordt voor bezichtigingen. Ook sturen we naar onze actieve zoekers het meest recente aanbod van huurwoningen en bezichtigingsdata.

huurwoningen

Huurwoningen, wat kan ik verwachten? Welke kosten zijn er verbonden aan een deelwoning?

De gehele dienstverlening is op basis van no-cure-no-pay, dus alleen als we zorgen voor een getekend huurcontract dan betaal je ons 1 maand huur als courtage.

Om een indicatie te geven van de kosten van huurwoningen in de populaire studentensteden houden wij vaak 600 euro per persoon per maand aan. Heb je een groter budget dan heb je simpel gezegd een groter aanbod huurwoningen om uit te kiezen. Is je budget kleiner dan 600 euro, dan is het zeker niet onmogelijk, maar zal er minder aanbod te vinden zijn.

Als vuistregel hanteren wij vaak dat gas/water/licht/internet/verzekeringen/belastingen ongeveer 50 Euro per persoon per maand extra kost. Houd daar dus rekening mee als je je budget bepaalt.

Als je een woning toegewezen krijgt dan moet je rekening houden met de betaling van de waarborgsom (meestal 2 maanden), de eerste maand huur en onze courtage. Dit is in totaal dus 4 maanden huur. De waarborgsom krijg je terug als je de woning verlaat en netjes achterlaat.

Hoe lang duurt het vinden van de juiste woning?

Afhankelijk van je wensen duurt het vinden van een woning normaal gesproken een paar weken. Als je de juiste woning hebt gevonden en we doen een voorstel dan is het wel gebruikelijk dat het snel kan gaan. Vaak kun je dan binnen een week de contracten tekenen, betalingen verrichten en de sleuteloverdracht doen. Houd hier dus goed rekening mee als je een voorstel uitbrengt.

Huren met garantsteller(s)

Er kunnen maximaal 2 garantstellers meegenomen worden op het contract en deze staan dan beiden garant voor de totale huur.

In welke steden kan ik huurwoningen vinden?

Bij Woning Delers Club vind je huurwoningen in alle grote studentensteden in Nederland zoals Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag, Utrecht, Eindhoven, Delft, Leiden, Nijmegen, Wageningen, Groningen en Maastricht.

Wat als een van mijn huisgenoten weg gaat?

Het is mogelijk om mutaties in het contract door te voeren. Als er dus iemand van je huisgenoten vertrekt en je hebt een ander die zijn of haar plek in wilt nemen dan is dit mogelijk.

Kunnen de contracten worden getekend op afstand?

Mocht jij of de garantsteller niet aanwezig kunnen zijn tijdens het tekenen van de contracten dan is er een mogelijkheid om te tekenen op afstand.

Heb je verder nog vragen? Neem dan contact op via e-mail: info@woningdelersclub.nl, telefoon: +31 (0)20-261 64 83 of whatsApp: +31 (0)6-15 26 1919.

Succes met de zoektocht naar huurwoningen!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!