Kamer Delft vind je snel bij de Woning Delers Club Delft

Deel samen met vrienden of studiegenoten een woning

Als student of Young professional is het haast onmogelijk om een mooie en betaalbare kamer Delft te vinden. De schaarste aan betaalbare kamers in studentensteden als Delft zorgt er voor, dat veel studenten genoegen moeten nemen met een kamer Delft die matig van kwaliteit is en waarvoor de hoofdprijs betaald moet worden. Omdat studenten, in de ogen van de initiatiefnemers Woning Delers Club, ook recht hebben op betaalbare huisvesting hebben zij het spraakmakende woningdelersconcept ontwikkeld. En dit is een groot succes. Al vele jaren huren studenten en Young professionals in Amsterdam via de Woning Delers Club woonruimte die goed onderhouden is. Door samen met vrienden en/of studiegenoten een woning te huren kun je er van op aan, dat je een woning met gelijkgestemden deelt waar je samen de vaste lasten mee deelt. De perfecte thuisbasis voor een geweldige studietijd.

 

De Woning Delers Club breidt haar activiteiten ook uit naar Delft

Gesteund door de successen in Amsterdam en Rotterdam hebben wij onze activiteiten uitgebreid naar Delft, Den Haag en Haarlem. En zonder ons zelf op de borst te slaan blijkt ook hier ons woningdelers concept aan te slaan. Voor steeds meer vrienden en/of studiegenoten zijn onze gespecialiseerde makelaars er in geslaagd om woonruimte te vinden. Zo hebben we al voor verschillende studenten met succes voor een kamer Delft kunnen bemiddelen. Om te ontdekken of het woningdelersconcept iets voor je is, verwijzen we je graag naar recensies en ervaringen van huurders op Facebook en Google. Binnenkort zullen wij onze activiteiten ook naar andere studenten steden als Utrecht en Nijmegen uitbreiden. Wat voor ons vast staat, dat dit de oplossing is om als student een representatieve kamer Delft te kunnen huren.

 

Een kamer Delft huren via de W.D.C is goed voor jouw portemonnee

Wil je als jonge professional of student op korte termijn een kamer Delft gaan huren die voldoet aan je kamer-Delftwensen? En kun je die vanwege de schaarste aan kamers in Delft niet vinden? Schrijf je dan in bij de Woning Delers Club. Aan de inschrijving voor een kamer Delft zijn geen kosten verbonden. Wanneer je ons een zoekopdracht geeft gaan wij op basis van jouw wensen direct aan de slag. De kans op het vinden van een betaalbare kamer Delft neemt vooral toe, wanneer je je samen met vrienden of studiegenoten inschrijft. Onze verhuurmakelaar Delft kan dan binnen zijn netwerk ook eigenaren van complete woningen benaderen.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "