Kamer in Den Haag

Kamer in Den Haag die betaalbaar is vinden wij voor jou

De Woning Delers Club voor studenten en Young professionals

Ben je als student of Young professional op zoek naar een betaalbare kamer in Den Haag, maar kun je die op de traditionele manier niet vinden? Neem dan beslist contact op met een van de studenten makelaars van de Woning Delers Club Den Haag. De studenten makelaar zal je uitleggen hoe de Woning Delers Club werkt. Wanneer je hier gebruik van wilt maken en een zoekopdracht wilt geven zullen we jouw specifieke woonwensen in kaart brengen. Denk hierbij aan het aantal vierkante meters, wel/niet gemeubileerd, locatie, maximale huurprijs enz. Wij zullen dan proberen om jouw woonwensen te combineren met studenten en/of Young professionals die eenzelfde voorkeur voor een kamer in Den Haag hebben. Uit ervaring weten wij dat je het beste ook zelf op zoek kunt gaan naar een leuk groepje om mee samen te wonen. Wij raden aan om bijvoorbeeld een bericht op Facebook te plaatsen en om binnen je vriendengroep kenbaar te maken dat je op zoek bent naar huisgenoten. Vaak heb je binnen no-time een top groepje verzameld!

 

Gezamenlijke inschrijving met vrienden en/of studiegenoten

Het concept van de Woning Delers Club is gebaseerd op het delen van een woning, Dat geldt niet alleen voor de beschikbare kamers in een woning, als de kosten voor gas, elektriciteit en water. Onze ervaring leert, dat we de grootste en snelste kans op het binnenhalen van een kamer in Den Haag hebben, wanneer meerdere studiegenoten / vrienden zich gelijktijdig inschrijven bij de Woning Delers Club Den Haag. Onze ervaren studenten makelaars in Den Haag kunnen dan ook eigenaren van herenhuizen proberen te interesseren voor de verhuur van hun woning aan studenten op basis van het woning delen principe. Steeds meer eigenaren van woningen zijn daar onder voorwaarden toe bereid.

Wanneer onze studenten makelaar Den Haag woonruimte gevonden heeft, die voldoet aan het gewenste zoekprofiel en meerdere studenten de mogelijkheid biedt voor een kamer in Den Haag, nodigt hij iedereen uit voor een bezichtiging. Hij zal bij de bezichtiging aanwezig zijn. Tijdens de check-in en sleuteloverdracht zal de makelaar eventuele schade vastleggen en rapporteren, zodat later 

kamer in Den Haag Woningdelen Den Haag studentenmakelaar Den Haag

hierover geen discussie kan ontstaan met de eigenaar van het pand. Wanneer de woonruimte niet aan de verwachtingen voldoet, gaat de studenten makelaar verder met zoeken. Hiervoor zijn geen kosten verschuldigd. Wanneer geschikte woonruimte gevonden is en je krijgt een huurcontract aangeboden controleren wij het contract op de inhoud. Wij willen niet dat een contract voor een kamer in Den Haag wordt aangeboden dat niet klopt. Ook na het huren van de woning zullen wij er altijd zijn voor eventuele vragen en assistentie, zodat iedereen met een goed gevoel een kamer in Den Haag kan gaan huren.

Op zoek naar een kamer in Den Haag op woning delen basis?

Neem de regie zelf in handen en schrijf je gratis met vrienden en/of studiegenoten in voor een kamer in Den Haag die voldoet aan al jullie wensen. Zet onze studenten makelaar aan het werk en geef hem een gerichte zoekopdracht.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!