Kamer in Rotterdam gezocht? Wij vinden hem snel voor je.

Kamer in Rotterdam

 

De Woning Delers Club voor een betaalbare kamer in Rotterdam

Ben je als student of jonge professional op zoek naar een kamer in Rotterdam en lukt het je maar niet om een betaalbare en nette kamer te vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je. De initiatiefnemers van de Woning Delers Club hebben na een aantal succesvolle jaren op Amsterdamse woningmarkt hun werkgebied sterk uitgebreid. Ze zijn nu ook gestart met hun spraakmakende woning delers concept in Rotterdam. Dankzij de ervaring, die zij als studenten makelaars hebben opgedaan, slagen zij er toch steeds in om een zoekopdracht voor een betaalbare kamer in Rotterdam met succes af te ronden.

kamer-in-rotterdam

Woningmarkt Rotterdam komt de komende jaren op slot te zitten

Waren het in het verleden vrijwel uitsluitend studenten die op zoek waren naar een kamer in Rotterdam of Amsterdam. De afgelopen jaren is hier een belangrijke groep bijgekomen namelijk de jonge professionals. Dit heeft verschillende oorzaken. Door de schaarste aan huizen zijn de prijzen omhoog geschoten. Zelfs een kleine studio is voor beginnende jonge professionals te duur geworden. Daarom kiezen velen voor een losse kamer in Rotterdam. Neem daarbij dat steeds meer jonge mensen in de grote steden willen gaan wonen en de huidige overspannen marktsituatie is verklaart.

We zien helaas, dat een groot aantal kamerverhuurbureaus van deze marktsituatie misbruik maken. Wanneer je jezelf inschrijft betaal je een hoog bedrag voor inschrijfkosten en krijg je maandelijks een factuur om ingeschreven te blijven. Zo werkt de Woning Delers Club niet. Wij werken op no cure no pay basis. Wanneer je een zoekopdracht bij ons neerlegt betaal je niets. Ook kennen wij geen maandelijkse kosten. Enkel en alleen wanneer wij met succes een zoekopdracht voor je hebben waargemaakt en je het huurcontract getekend en in handen hebt betaal je ons éénmalig het bedrag dat je verschuldigd bent voor één maand huur.

Woning Delers Club de oplossing voor een kamer in Rotterdam

Omdat de huren naar verwachting de komende jaren nog sterker zullen gaan stijgen is het concept gebaseerd op het samen delen van een complete woning in de ruimste zin van het woord. Dat geldt voor alle lasten zoals huur en energie. Afhankelijk van het aantal kamers in een woning kunnen jonge mensen die een kamer in Rotterdam zoeken sneller geholpen worden. Steeds meer eigenaren van panden zijn hierin geïnteresseerd, omdat er zekerheden worden gegeven en de Woning Delers Club begeleidt. Onze ervaring als studenten makelaar leert, dat je je daarom het beste kunt inschrijven met studiegenoten en / of vrienden. Spreekt het woning delen concept je ook aan? Schrijf je dan gratis in bij de Woning Delers Club.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "