Kamer te huur Den Haag

Aanbod betaalbare kamers in Den Haag steeds beperkter


Wanneer je als student of Young professional op zoek bent naar een betaalbare kamer te huur Den Haag, dan zal je ontdekken dat het aanbod beschikbare kamers beperkt is. En wanneer je eindelijk een kamer gevonden hebt blijkt deze toch wel erg klein en gedateerd te zijn. Zeker in relatie tot de prijs die er voor gevraagd wordt. Dit probleem bestaat al een tiental jaren en is voor de initiatiefnemers van de Woning Delers Club ooit aanleiding geweest om het succesvolle woning delen concept te ontwikkelen. Sinds de introductie neemt het aantal studenten, dat gebruik maakt van de Woning Delers Club, spectaculair toe. Als student neem je via de Woning Delers Club zelf het initiatief in het vinden van een betaalbare kamer.

 

Hoe werkt de Woning Delers Club?


In plaats van af te wachten of er ergens een kamer te huur Den Haag wordt aangeboden neem je zelf het initiatief. Je bent absoluut niet de enige student die problemen heeft om een betaalbare kamer te huur Den Haag te vinden. Zoek studiegenoten of vrienden die ook op zoek zijn naar woonruimte in Den Haag. Wanneer je die gevonden hebt schrijf je dan gezamenlijk gratis in bij de Woning Delers Club of neem contact met ons op. Wanneer jullie dat aangeven gaat onze studentenmakelaar Den Haag, op basis van jullie woonwensen en budget, op no cure no pay basis op zoek naar een woning die hieraan voldoet. Wanneer hij een woning gevonden heeft, nodigt hij jullie uit om met hem de woning te bezichtigen.

Vinden jullie de woning niet goed, dan gaat de studenten makelaar verder op zoek. Wanneer jullie enthousiast zijn stelt de studentenmakelaar van de Woning Delers Club jullie groepje voor bij de eigenaar van de woning. Hij zal er alles aan doen om er voor te zorgen, dat jullie de woning daadwerkelijk toegewezen krijgen! Bij het betreden van de woning stelt jullie persoonlijke makelaar tevens een inspectierapport op, om er voor te zorgen dat jullie later niet aansprakelijk worden gesteld voor zaken die tijdens de check-in al beschadigd waren. Voordat elke woningdeler het huurcontract tekent wordt dit door de studenten makelaar gecheckt. Wij willen voorkomen dat er getekend wordt voor zaken die niet gebruikelijk zijn. En tenslotte is onze studentenmakelaar ook aanwezig bij de sleuteloverdracht. Het woning delen principe is aantrekkelijk en eerlijk, omdat je samen de kosten deelt voor o.a. gas, water en licht.

kamer te huur Den-Haag studenten makelaar Den-Haag

Wacht niet passief af of je een kamer te huur Den Haag kunt vinden


Meld je gratis aan bij de Woning Delers Club Den Haag en zet onze studenten makelaar Den Haag met een gerichte zoekopdracht aan het werk. Door zelf het initiatief te nemen krijg je een betaalbare studentenkamer met vrienden of studiegenoten die je kent en is een basis gelegd voor een fantastische studentenperiode in het mooie dynamische Den Haag.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!