Kamernet Delft versus Woning Delers Club Delf

Regionale verhuurders versus verhuur op basis woningdelers concept

Concept Kamernet Delft: Studenten kunnen reageren op aanbod verhuurders

Op de website van Kamernet Delft kun je als student zien, welke kamers je in de regio Delft kunt huren. Net als bij Marktplaats wordt het aanbod van verhuurders in een advertentievorm getoond. Ook zal je advertenties van studentenhuizen vinden waar een kamer vrijkomt en als student op kunt reageren. Kijk goed of je voldoet aan de omschrijving, die je eventuele toekomstige medebewoners voor ogen hebben. Voldoe je hier niet aan kijk dan bij een ander studentenhuis. Kamernet Delft plaatst het beschikbare aanbod woonruimte zoals kamers, appartementen en studio’s op hun website en biedt toekomstige studenten tegen betaling van € 35, - per maand de mogelijkheid om hier op te reageren. Je bent dus afhankelijk van accommodaties die worden aangeboden door verhuurders.

Concept Woning Delers Club Delft: Studentenmakelaar gaat gericht op zoek voor jou

De verschillen tussen Kamernet Delft en de Woning Delers Club Delft worden al snel duidelijk als we kamernet-Delftkijken naar de wijze van bemiddeling. Bij Kamernet Delft kunnen studenten tegen betaling reageren op accommodaties, die op de website van Kamernet Delft door verhuurders worden aangeboden. Inschrijven bij de Woning Delers Club Delft is gratis. Wanneer je een zoekopdracht geeft gaat een ervaren studentenmakelaar op no cure no pay basis op zoek naar een appartement, kamer, studio of woonhuis, dat voldoet aan jouw wensen. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ideaal is, wanneer je jezelf inschrijft met vrienden en/of studiegenoten waarmee je vanaf de start een klik hebt. Dit zorgt vanaf het begin voor een vertrouwd gevoel en goede sfeer in huis.

 

Krapte op de woningmarkt uitdaging voor vinden woonruimte

Naar verwachting zal de krapte op de woningmarkt nog groter worden en zal het steeds moeilijker worden om als student betaalbare woonruimte van goede kwaliteit te vinden. Dit is de reden, dat steeds meer groepjes studenten en/of vrienden kiezen voor het woningdelen concept van de Woning Delers Club Delft in plaats van wachten tot op de website van Kamernet Delft een kamer beschikbaar komt. Heb je nog steeds geen kamer Delft gevonden? Schrijf je dan gratis in en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "