Makelaar Amsterdam huur studenten

Onze studentenmakelaar vindt de studentenwoning die jij zoekt!

 

De vraag naar betaalbare studentenwoningen Amsterdam overstijgt het aanbod meermalen. Wanneer je niet op korte termijn in aanmerking komt voor een studentenwoning, via de universiteit, dan ben je zonder de hulp van een makelaar Amsterdam huur studenten vrijwel kansloos. Wij van de Woning Delers Club adviseren je dan ook om de professionele diensten van een makelaar Amsterdam huur studenten in te gaan schakelen. Pas goed op met wie je in zee gaat. Er zijn in de regio Amsterdam verschillende marktpartijen actief waar je eerst een fors inschrijfgeld moet betalen voordat zij voor je aan de slag gaan. Laat je als student niet misleiden. In de praktijk blijkt, dat zij wel het inschrijfgeld incasseren, maar niet met een of meerdere studentenwoningen komen die je kunt huren.

Kies voor de Woning Delers Club Amsterdam


Bij de Woning Delers Club Amsterdam hoef je geen aanbetaling te doen. Inschrijven is gratis. Onze makelaar Amsterdam huur studenten gaat op no cure no pay basis voor je aan de slag, wanneer hij een zoekopdracht krijgt. Wel vragen wij je om het nodige voorwerk te doen om een zoekopdracht succesvol af te kunnen ronden. We lichten dit graag toe. Zoals de naam van de Woning Delers Club al doet veronderstellen is het huren van een woning gebaseerd op het woning delen principe. Hoe meer mensen dezelfde zoekopdracht hebben des te groter de kans is, dat de makelaar Amsterdam huur studenten een pand kan huren. Daarom vragen wij je om gelijkgestemden te interesseren die net als jij ook geen studentenwoning hebben kunnen huren. Denk hierbij aan vrienden en/of studiegenoten waar je een klik mee hebt. Dat is belangrijk, want de komende jaren zullen zij je medehuurders worden wanneer onze makelaar Amsterdam huur studenten een geschikt pand heeft kunnen vinden. Des te meer belangstellenden je kunt vinden, hoe groter de kans dat we een geschikt pand kunnen vinden.

Makelaar-Amsterdam-huur-studenten

Alleen kosten wanneer een pand gevonden wordt dat jullie willen huren


Zoals bovenstaand aangegeven gaat onze makelaar Amsterdam huur studenten op no cure no pay basis voor jullie aan de slag. Zolang hij geen pand gevonden heeft, dat jullie willen huren, zijn er geen kosten verschuldigd. Pas wanneer hij een pand/woning gevonden heeft die jullie gaan huren, dan zijn de éénmalige kosten 1 maand huur exclusief 21% BTW.

Spreekt onze werkwijze jullie ook aan? Schrijf je gratis in en join de Woning Delers Club!   


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "