Makelaar Amsterdam studenten

Makelaar Amsterdam studenten

De studentenmakelaar van de WDC vindt de woonruimte die jij zoekt

Een betaalbare studentenwoning in Amsterdam vinden is haast een mission impossible. Zeker wanneer je geen contacten en kennis van de lokale markt hebt. Het is dan ook aan te raden om de hulp in te schakelen van een makelaar Amsterdam studenten. Een studentenmakelaar m/v weet waar hij moet zoeken en beschikt vaak over een uitgebreid netwerk waar hij/zij uit kan putten. Pas alleen op met wie je in zee gaat. Ons advies is om te kiezen voor een gespecialiseerde makelaar Amsterdam studenten van de Woning Delers Club Amsterdam die werkt op no cure no pay basis. Je betaalt dan alleen een fee wanneer hij/zij een woonruimte heeft weten te vinden die voldoet aan jouw zoekopdracht. Pas wanneer je het huurcontract ondertekend hebt en de sleutels in handen ontvang je van de studentenmakelaar van de Woning Delers Club Amsterdam een factuur voor verleende diensten.

makelaar-Amsterdam-studenten

Makelaar Amsterdam studenten van de Woning Delers Club

De Woning Delers Club is een bijzondere en gespecialiseerde verhuurmakelaar in Amsterdam. Onze studenten makelaars Amsterdam bemiddelen uitsluitend voor studenten en Young professionals op de Amsterdamse markt. Zij doen dit op basis van het unieke woning delen principe en een opdracht tot dienstverlening met een geformuleerde zoekopdracht. De werkzaamheden worden door de studentenmakelaar van de Woning Delers Club verricht op no cure no pay basis. Slaagt onze makelaar Amsterdam studenten er niet in om een woning te vinden die voldoet aan de geformuleerde zoekopdracht, dan zijn jullie geen kosten verschuldigd

 

Voorbereidende werkzaamheden voordat jullie je gratis inschrijven

Schrijf je bij voorkeur niet individueel in, maar probeer een aantal vrienden / medestudenten te interesseren voor huur van een woonruimte op woning delen basis. Dit is belangrijk, want gedurende je studietijd zal je samen een woning gaan huren. Dan is het een pré wanneer je het goed met elkaar kunt vinden. Wanneer dat gelukt is, maak dan een lijst met woonwensen waaraan jullie woning moet voldoen. Schrijf je daarna allemaal gratis in. Zodra onze makelaar Amsterdam studenten een gezamenlijke opdracht tot dienstverlening heeft ontvangen gaat hij aan de slag op no cure no pay basis. Pas wanneer hij een woning heeft gevonden die voldoet aan jullie wensen én die door jullie gehuurd gaat worden brengt hij voor de verrichte werkzaamheden een factuur ter hoogte van 1 maand huur exclusief 21% btw in rekening.

Wil je binnen afzienbare tijd ook kunnen beschikken over een betaalbare woonruimte in Amsterdam die voldoet aan jullie woonwensen? Schrijf je dan gratis in bij de Woning Delers Club in Amsterdam.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "