Makelaar huur starters

Woning Delers Club verhuurt woningen Amsterdam op woning delen basis

Als starter of student is het haast ondoenlijk om een kamer of woning in Amsterdam te huren. De enorme krapte op de Amsterdamse woningmarkt is hier debet aan. Toch weet de Woning Delers Club, als makelaar Amsterdam huur starters, dankzij het door haar ontwikkelde woning delen concept nog steeds veel starters en studenten aan een woonruimte te helpen. Wat is het geheim, dat de Woning Delers Club er toch in slaagt om starters en studenten met succes te bemiddelen voor een woonruimte. Het antwoord is eenvoudig: Wij hebben een uniek concept dat eigenaren en investeerders van woningen aanspreekt.

 

De makelaar Amsterdam huur starters is onderdeel Momo Makelaardij Groep

De Woning Delers Club is een initiatief van verhuurmakelaar Momo Makelaardij. Naast de Woning Delers Club behoren het internationaal succesvolle digitale platform Expat Rental Scout, Stadswaarborg Vastgoed en Beleggingspand24 tot de Momo Makelaardij Groep. Door de krachten van onze activiteiten te bundelen slagen onze studentenmakelaars Amsterdam erin om voor de markt uit woonruimte te verkrijgen op basis van het unieke woning delen principe. Daarnaast zijn particuliere investeerders en woningbezitters, die in het verleden zaken met verhuurmakelaar Momo Makelaardij hebben gedaan, snel bereid om op basis van het woning delen principe woonruimte te verhuren. Men weet wat men aan de makelaar Amsterdam huur starters heeft. Als starter en student profiteert u daarvan.

makelaar-amsterdam-huur-starters

Gratis inschrijven bij de Woning Delers Club

Wil je als starter of student sneller in aanmerking komen voor woonruimte in Amsterdam op woning delen basis? Schrijf je dan met een groepje vrienden of studiegenoten gratis in bij de Woning Delers Club. Wanneer wij jullie inschrijving hebben ontvangen inclusief een opdracht tot dienstverlening, dan gaat de studentenmakelaar van de makelaar Amsterdam huur starters voor jullie aan de gang op no cure no pay basis. Pas wanneer onze studenten makelaar Amsterdam de zoektocht succesvol heeft afgerond wordt 1 maand huur exclusief 21% btw in rekening gebracht. Slaagt hij hier niet in, dan zijn jullie geen kosten verschuldigd.

Wacht niet af en schrijf je gratis in met een groepje vrienden / studiegenoten waar je het goed mee kunt vinden. Dit is de garantie voor vele jaren woonplezier!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!