Makelaar studenten Amsterdam

Schrijf je gratis in bij de Woning Delers Club


Het vinden van een betaalbare studentenwoning in Amsterdam heeft veel weg van het vinden van een speld in een hooiberg. Vanwege de toenemende schaarste op de woningmarkt wordt het zelfs steeds moeilijker om een studentenwoning te vinden. Zonder professionele hulp lukt het dan ook niet. Zeker wanneer je geen contacten en kennis hebt van de lokale huizenmarkt. Schakel daarom een makelaar studenten Amsterdam in van de Woning Delers Club. Wanneer onze makelaar studenten Amsterdam een gerichte zoekopdracht krijgt, dan gaat hij op no cure no pay basis met zijn zoektocht voor een betaalbare studentenwoning Amsterdam beginnen.

Korte uitleg woning delen principe van de Woning Delers Club


De Woning Delers Club is al vele jaren met succes actief in een groot aantal studentensteden als Amsterdam. Zoals de naam al doet veronderstellen huur je met een aantal vrienden en/of studiegenoten een pand op woning delen basis. Vanzelfsprekend heb je een eigen kamer, maar ruimtes als de keuken en woonkamer worden gemeenschappelijk gebruikt. Dat geldt ook voor alle gemeenschappelijke kosten. Hierdoor is het mogelijk om ook in steden als Amsterdam gezamenlijk een woning te huren. Woningeigenaren en vastgoedinvesteerders zijn op basis van het woning delen concept, dat door de Woning Delers Club is ontwikkeld, bereid om hun pand te verhuren. In het concept zitten namelijk tal van zekerheden.

makelaar-studenten-Amsterdam

Wil je een grote kans maken om ook een betaalbare studentenwoning te bemachtigen? Dan is het belangrijk dat je een aantal vrienden en/of medestudenten weet te interesseren, die net als jij ook op zoek zijn naar een betaalbare studentenwoning en waarmee je goed om kunt gaan. Waarom? De komende jaren is de kans groot dat je een woning met elkaar deelt. Wanneer dat gelukt is schrijf je dan allemaal gratis in bij de Woning Delers Club. Onze makelaar studenten Amsterdam gaat dan voor jullie aan de slag wanneer hij hiervoor een zoekopdracht krijgt. Zolang hij geen pand heeft gevonden, dat jullie willen huren, zijn hier geen kosten aan verbonden. Dit is pas het geval wanneer hij een pand gevonden heeft dat jullie gaan huren. Voor zijn werkzaamheden ben je dan éénmalig 1 maand huur verschuldigd exclusief 21% BTW.

Schrijf je gratis in bij de Woning Delers Club Amsterdam

 

Je weet nu hoe je snel in aanmerking kunt komen voor een betaalbare studentenkamer in Amsterdam. Verzamel een aantal vrienden/medestudenten om je heen die ook op zoek zijn naar studentenkamer. Schrijf je daarna gratis in en zet met een gerichte zoekopdracht onze makelaar studenten Amsterdam aan het werk!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "