Studenten makelaar Amsterdam

De Studenten makelaar van Amsterdam vindt de woning die jij zoekt!

 

Er is geen aparte makelaar die opkomt voor studenten in Amsterdam.  Maar bij de woningdelers club zijn we ervan overtuigd dat het mogelijk is om een deelwoning in Amsterdam te huren door goed advies en begeleiding. Door de betrokkenheid en assistentie door een persoonlijke makelaar wordt de woningzoekende aan de hand genomen om samen op zoek te gaan naar een passende woning. De is vooral in een hectische markt noodzakelijk. Je moet er snel bij zijn, anders is de woning vergeven. De studenten makelaar van Amsterdam maakt van elke groep zoekers een compleet portfolio. Hierin komt overzichtelijk naar voren wat voor personen de woning willen gaan huren en welk inkomen ieder genereerd. Door middel van zon portfolio communiceren we duidelijk naar de eigenaar van de woning en weet deze precies wat voor vlees hij in de kuip heeft.

 

Kies voor een makelaar die weet wat studenten willen!

De woningdelers club weet uit jarenlange ervaring hoe lastig het is om een deelwoning te vinden.  Bovendien kennen wij de problemen die zich voordoen bij woningdelers. Daar willen we verandering in brengen. Meer woningen beschikbaar krijgen voor delers. Dat is onze missie! Wij brengen samen met jou je wensen in kaart en gaan op zoek naar woonruimte. We begeleiden je tijdens bezichtigingen, assisteren bij de huurovereenkomst en het tekenen van je contract. Bovendien houden we een oogje in het zeil als je intrekt in je nieuwe woning. Ook kunnen wij verschillende extra diensten leveren zoals de verhuizing en het opknappen van de woning.

Studenten makelaar Amsterdam

 

Wat zijn de kosten?

In eerste instantie betaal je helemaal niets voor de bemiddeling van de woningdelers club. Je hoeft niet vooruit te betalen voor een zoektocht naar een woning die niets oplevert. Bij ons betaal je pas als je contract getekend is, de sleutels in je zak zitten en je kunt gaan inpakken voor je verhuizing. Daarom staan we bekend als de studenten makelaar van Amsterdam. Wij vragen je dan een eenmalig bedrag van één maand huur (excl. BTW).

 

Overtuigd? Meld je dan snel aan bij DE studenten makelaar van Amsterdam.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!