Delen van een woning

Word woningdeler!
Een woning vinden in Amsterdam kan niet makkelijk zijn. De woningnood is groot, de huren zijn hoog en vooral voor jonge mensen is weinig aanbod. Een woning delen met anderen kan dan een oplossing zijn. Helaas zijn verhuurders vaak niet niet happig op woningdelers, omdat ze bang zijn voor overlast en slecht onderhoud van de woning. De woning wordt dan minder waard. Maar nu is er de woningdelersclub en wij hebben daar een oplossing voor gevonden!

Ons netwerk
De woningdelersclub beschikt over een netwerk van verhuurders in Amsterdam die wel deelwoningen aanbieden. Wij zijn ook continu bezig met verhuurders ervan te overtuigen om hun woning als deelwoning te verhuren. Zo doen we voorstellen voor een wekelijkse schoonmaak, maandelijkse inspectie en andere zaken die een verhuurder van een woning kan overtuigen om de woning als deelwoning te verhuren. Onze verhuurders weten dat wij een bepaald soort huurders inbrengen, die de woning goed onderhouden en geen overlast geven.

Onze missie
De woningdelers club wil iets doen aan de woningnood van jonge professionals in Amsterdam. Met ons concept proberen we steeds meer verhuurders zover te krijgen dat ze een woning als deelwoning verhuren. Stelletjes en expats worden nu geprefereerd, daar willen wij wat aan doen. Verhuurders gaan vaak wel overstag door onze extra's , zoals schoonmaak en inspectie.

De wet werkt mee!
Er is een belangrijke verandering gekomen in de wettelijke verplichtingen van de verhuurder. Kon je vroeger na drie maanden niet meer van een huurder afkomen; nu is er een wet die verhuurders toestaat om het contract van de woning te bepalen op 24 maanden. Voldoet de huurder niet, dan is dit voor verhuurders een kans om het contract niet te verlengen. Dit geldt ook als er sprake is van overlast, uitwonen van de woning of slecht onderhoud. Meer en meer verhuurders gaan hierdoor overstag om hun huurwoning aan delers ter beschikking te stellen. En de woningdelers club doet daar actief aan mee!

Interesse in onze aanpak? Klik dan hier om je aan te melden. Het kost niets en wie weet vind je je gedroomde deelwoning!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!