Woonruimte delen in Amsterdam Haarlem

Ga een woning delen met ons unieke concept!

Woonruimte vinden in Amsterdam is nog niet zo eenvoudig. De vraag is groot, het aanbod beperkt. Kamerbureau's vragen hoge bemiddelingskosten vooruit en het is maar de vraag of je dan ook een woning krijgt. De woningdelers club doet dat helemaal anders. Vind bij ons een deelwoning!

 

Wat is een deelwoning?

Een deelwoning is een woning in de vrije sector waar je met verschillende mensen woont. Dit kunnen ook vrienden zijn, of collega's. Samen breng je dan de vaak hoge huur op. Veel Amsterdamse verhuurders zijn huiverig om deelwoningen te verhuren. Ze hebben liever stelletjes of expats. Studenten geven vaak overlast, onderhouden de woning niet goed en wonen hem uit, zodat de woning minder waard wordt.

 

Wat doet de woningdelersclub?

Wij hebben een groot netwerk van verhuurders in Amsterdam die deelwoningen aanbieden, wat we constant uitbreiden door onze extra service. Zo kan er gepraat worden over een wekelijkse schoonmaak, of een maandelijkse inspectie. Hiermee trekken we potentiéle verhuurders over de streep. Dat is onze missie: Woonruimte voor jonge mensen realiseren.

 

Wat doen we voor jou?

Wij van de woningdelers club brengen samen met jou je wensen in kaart en gaan op zoek naar woonruimte. We helpen je om jezelf goed te presenteren, zodat je de woning ook inderdaad krijgt. We gaan mee naar bezichtigingen en helpen je met het opstellen van het contract. Bij het tekenen daarvan houden we ook een oogje in het zeil.

 

Wat gaat het je kosten?
In eerste instantie helemaal niets. Je hoeft niet vooruit te betalen voor onze bemiddeling voor een woning. Pas als je daadwerkelijk een woning hebt, je contract is getekend en je de sleutels in je zak hebt, betaal je ons een vergoeding van één maand huur (excl. BTW).

 

Ben je al overtuigd? Klik dan hier om je aan te melden.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "