Studenten appartement Den Haag huren?

Studenten appartement Den Haag huren?

Via de Woning Delers Club Den Haag is dat snel mogelijk

Ben je op zoek naar een betaalbaar studenten appartement Den Haag, maar kun je dat vanwege de schaarste op de woningmarkt niet vinden? Schakel dan de Woning Delers Club Den Haag in, want op woning delen basis slagen onze ervaren studenten makelaars er meestal in om wel het studenten appartement Den Haag te vinden waarnaar jij op zoek bent. Hoe werkt de Woning Delers Club en hoe maak je de meeste kans om in aanmerking te komen voor een studenten appartement Den Haag op woning delen basis?

studenten-appartement-denhaag

De snelste route naar een studenten appartement Den Haag

De Woning Delers Club is in studentensteden als Amsterdam en Rotterdam al enkele jaren actief met het vinden van betaalbare woonruimte voor studenten op woning delen basis. Dankzij het succes zijn wij nu ook in studentensteden als Den Haag actief. Bij de Woning Delers Club heb je zelf in de hand hoe snel je een studenten appartement Den Haag kunt huren. De meeste kans op een appartement heb je wanneer je enkele medestudenten vindt waar je goed mee door een deur kunt en die ook nog geen studentenkamer hebben. Wanneer je die gevonden hebt schrijven jullie je gratis in bij de Woning Delers Club. Wanneer wij jullie gemeenschappelijke inschrijvingen ontvangen hebben worden jullie benaderd door onze studenten makelaar voor een oriënterend gesprek.

 

Zoekopdracht op basis van jullie persoonlijke wensen

Tijdens dit gesprek brengt de studenten makelaar jullie persoonlijke woonwensen in kaart. Jullie moeten hierbij denken aan belangrijke zaken als de gewenste locatie van het studenten appartement Den Haag, de omvang van het appartement en de maximale huur per persoon. Wanneer dat met instemming in kaart is gebracht gaat de studenten makelaar voor jullie op no cure no pay basis aan de slag. Hiervoor gebruikt hij het grote relatie netwerk, dat de Woning Delers Club in de afgelopen jaren heeft opgebouwd en tevens houdt het ondersteunende team het actuele aanbod in de gaten. Het is dus niet zo dat wij direct een appartement ter beschikking hebben! Zodra een appartement gevonden is, dat aan jullie zoekopdracht voldoet, wordt de eigenaar benaderd. Vaak is men in eerste instantie erg terughoudend om een appartement te verhuren aan studenten. Door het woning delen concept uit te leggen en dit te ondersteunen met actuele referenties zijn sommige eigenaren na enkele gesprekken bereid om het te verhuren als studenten appartement Den Haag.

Jullie worden dan uitgenodigd voor een bezichtiging, waar onze studenten makelaar bij is. Wanneer jullie het appartement willen huren worden jullie geïntroduceerd bij de eigenaar. Zien jullie het appartement niet zitten gaan we verder op zoek. Onze studenten makelaar begeleidt jullie tot het ondertekenen van het huurcontract en de sleuteloverdracht plaatsvinden. Wij zien er op toe dat er niet getekend wordt voor zaken die ongebruikelijk zijn. Ook kunnen jullie altijd een beroep op ons doen. Ook wanneer jullie in het studenten appartement Den Haag wonen. Bij vragen dus bellen of mailen.

Spreekt ons concept jullie aan? Schrijf je dan in en we spreken elkaar snel.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!