Studenten studio Den Haag

Studenten studio Den Haag met studiegenoten huren

Woning Delers Club Den Haag vindt de studio die jullie zoeken


Vanwege de krapte op de Haagse woningmarkt wordt het ook voor studenten steeds moeilijker om een betaalbare studenten studio Den Haag te vinden. Dat geldt niet alleen voor Den Haag, maar ook voor de andere studentensteden. Omdat dit probleem al vele jaren speelt is enkele jaren geleden de Woning Delers Club opgericht door twee oud studenten. Zij zijn er in geslaagd een concept te ontwikkelen, dat gebaseerd is op het woning delen principe.

 

Voordelen van een studenten studio Den Haag delen

Verreweg de meeste studenten zijn niet in staat om voor een prijs van € 1.250, - per mnd. een studenten studio Den Haag te huren. Logisch, want als student ben je al blij dat je maandelijks rond komt. Het wordt een ander kostenplaatje, wanneer je kiest voor het delen van een studenten studio Den Haag met 2 studiegenoten en/of vrienden. De maandelijkse lasten per student (woningdeler) dalen naar nog geen € 500, - per maand. Maar niet alleen geldt dat voor de huur. Ook de maandelijkse energiekosten, internet- en televisie abonnementen en verzekeringen kun je met zijn drieën delen. En een niet te onderschatten voordeel is, dat jullie zelf bepalen met wie jullie een studenten studio Den Haag gaan huren. Dit is de garantie voor een fantastische tijd.

 

Initiatief voor snel vinden studenten studio Den Haag ligt bij jullie

In tegenstelling tot bij andere aanbieders van studentenhuisvesting ligt het initiatief volledig bij jullie. Wanneer jullie besloten hebben om gezamenlijk een studenten studio Den Haag te huren op woning delen basis, dan moeten jullie je eerst inschrijven bij de Woning Delers Club. Hiervoor berekenen wij geen kosten. Wanneer wij jullie inschrijvingen ontvangen hebben, neemt een studentenmakelaar contact met jullie op voor het maken van een afspraak. Op basis van jullie specifieke woonwensen gaat de studentenmakelaar aan de slag op no cure no pay basis. Hiervoor wordt ons netwerk ingeschakeld en gebruiken wij allerlei innovatieve methodes.

studenten-studio-denhaag

Regelmatig wordt ook onze studentenmakelaar afgewezen door woningeigenaren en kleine investeerders, omdat zij in eerste instantie niet willen verhuren aan studenten. Dit verandert op termijn wanneer wij het woning delen concept hebben uitgelegd en de zekerheden die wij kunnen bieden. Maar vaak gaan hier de nodige inspanningen aan vooraf. Toch slagen wij erin om na verloop van tijd een studenten studio Den Haag te vinden die voldoet aan jullie wensen.

Wanneer dit gelukt is nodigen wij jullie uit voor een bezichtiging. Onze studentenmakelaar verzorgt deze. Mocht de studenten studio Den Haag niet aan jullie wensen voldoen, dan gaan wij zonder kosten verder op zoek. Wij doen dit net zolang tot wij voor jullie een studenten studio Den Haag gevonden hebben die jullie graag willen hebben. Dan introduceren wij jullie bij de verhuurder. Wij begeleiden jullie gedurende het gehele proces tot het tekenen van jullie individuele huurcontracten en de sleuteloverdracht. Ook daarna kunnen jullie een beroep op ons blijven doen. De beste reclame is mond-tot-mond reclame.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "