Studenten woning Den Haag

Studenten woning Den Haag op bestelling

Onze studenten makelaar vindt de studenten woning die jullie zoeken

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar de studenten makelaar van de Woning Delers Club Den Haag kan op bestelling de maatwerk studenten woning Den Haag leveren die jullie zoeken. Hoe dat mogelijk is leggen we graag onderstaand uit.

 

Beschikbare budget voor huur studenten woning Den Haag

Vandaag de dag een betaalbare studenten woning Den Haag vinden is haast een mission impossible. Vanwege de enorme schaarste aan woonruimte in de Randstad stijgen de huren hier jaarlijks fors. Voor een gemiddelde student zijn ze niet meer op te brengen en lijkt wachten tot men ingeloot wordt op een campus de enige oplossing. Niets is echter minder waar. Door de beschikbare budgetten met 3 of 4 medestudenten, die ook nog geen woonruimte hebben, te bundelen komen ook (nieuwe, moderne) vrije sector woningen binnen bereik. Het enige probleem is dat veel eigenaren van woningen niet rechtstreeks aan studenten willen verhuren.

 

Zoek 3 tot 4 medestudenten die ook nog geen woonruimte hebben

Vanwege de schaarste aan betaalbare woonruimte zullen veel eerste jaars studenten waarschijnlijk geen studenten woning Den Haag gevonden hebben. Let op! Wij adviseren jullie wel om medestudenten en/of vrienden te kiezen waarmee jullie goed door een deur kunnen. De komende jaren zullen jullie waarschijnlijk een studenten woning Den Haag gaan delen. Wanneer het gelukt is om voldoende studenten te vinden schrijven jullie je in bij de Woning Delers Club. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht! Wanneer onze studenten makelaar de inschrijving binnen krijgt zal hij contact op gaan nemen voor het maken van een afspraak. Op basis van jullie persoonlijke woonwensen wordt een zoekprofiel samengesteld.

studenten-woning-denhaag

Studenten makelaar gaat exclusief op zoek naar studenten woning Den Haag


Gewapend met jullie zoekprofiel gaat de studenten makelaar van de Woning Delers Club op no cure no pay basis exclusief voor jullie op zoek naar de studenten woning Den Haag die jullie zoeken. Hij gebruikt hiervoor zijn uitgebreide relatienetwerk en houdt in de gaten welke woningen in de vrije sector te huur worden aangeboden. Wanneer hij enkele woningen heeft gevonden, die in aanmerking komen, benadert hij de eigenaren. In eerste instantie staan eigenaren niet te trappelen om hun bezit aan studenten te verhuren. Echter na het geven van referenties en het uitleggen van het concept van de Woning Delers Club zijn sommige eigenaren wel bereid om hun woning op woning delen basis te verhuren. Zodra wij groen licht hebben worden jullie uitgenodigd voor een bezichtiging.

De studentenmakelaar verzorgt deze in principe. Wanneer jullie de woning niets vinden gaan we verder op zoek. Voldoet de woning aan jullie woonwensen dan introduceren wij jullie bij de eigenaar. Zodra hij/zij ook akkoord is kunnen jullie de woning huren. Tot en met de sleuteloverdracht worden jullie door de studentenmakelaar begeleid. Hij controleert de inhoud van het huurcontract, kijkt naar gebreken die al aanwezig zijn, legt deze vast en is aanwezig bij de sleuteloverdracht. Alles is er op gericht om jullie een onbezorgde studententijd te bezorgen op het vlak van studentenhuisvesting.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "