Studentencomplex Den Haag een kamer huren?

Of kies met studiegenoten voor een woning via de Woning Delers Club

 

Ondanks het feit, dat er bijna jaarlijks een studentencomplex Den Haag wordt opgeleverd loopt het tekort aan studentenwoningen volgens de stichting DUWO op tot meer dan 3.000 in 2024. Het is dan ook niet zo verwonderlijk, dat in het bijzonder een groot aantal eerste jaars studenten geen betaalbare studentenwoning in Den Haag kunnen krijgen. Als student kun je rustig afwachten tot het moment dat je in aanmerking komt van een studentenkamer in een studentencomplex Den Haag. Een andere mogelijkheid is om met het openbaar vervoer van huis uit colleges te gaan volgen.

Studentencomplex-Den-Haag

Een ondernemende student kiest voor de Woning Delers Club Den Haag


Ben je een ondernemende student, dan kun je ook kiezen voor de Woning Delers Club Den Haag. Het concept van de Woning Delers Club is gebaseerd op het huren van een woning met studiegenoten en/of vrienden op woning delen basis. Simpel gesteld. Je huurt volgens het woning delen principe gezamenlijk een woning en deelt alle vaste kosten zoals: gas, elektra, water, internetabonnementen etc. Dat geldt ook voor gemeenschappelijke ruimtes als de keuken en woonkamer. Als huurder heb je natuurlijk wel de beschikking over een eigen studentenkamer. Wanneer je voor het woning delen concept kiest biedt dit tal van voordelen ten opzichte van wonen in een studentencomplex Den Haag. Zo kun je aangeven in welke wijk de woning moet staan en met hoeveel studenten je samen een woning wilt delen.

Zoals bovenstaand aangegeven is het woning delen concept in het bijzonder geschikt voor ondernemende studenten. Om een grote kans te maken, dat de studentenmakelaar van de Woning Delers Club een woning vindt die aan jouw woonwensen voldoet, zal je studenten en/of vrienden moeten interesseren die samen met jou een woning willen huren. Wanneer jou dat lukt, kunnen jullie je gratis inschrijven bij de Woning Delers Club en is de kans op succes groot te noemen. Zodra onze studentenmakelaar een zoekopdracht heeft ontvangen gaat hij op no cure no pay basis aan de gang. Zolang hij geen woning heeft gevonden die jullie willen huren worden er geen kosten in rekening gebracht. Vindt hij echter een woning die jullie gaan huren, dan bedragen de kosten voor zijn werkzaamheden één maand huur exclusief 21% BTW.

Onze studentenmakelaar begeleidt jullie tijdens het gehele proces. Zo controleert hij de huurcontracten en is hij aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook na de sleuteloverdracht kunnen jullie voor vragen een beroep op hem doen. Spreekt het woning delen principe jou ook aan of wacht je liever op een studentenkamer in een studentencomplex Den Haag? De keuze is volledig aan jou. We wensen je in elk geval veel succes toe met je studie in Den Haag.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "