Studentenhuis Den Haag

Studentenhuis Den Haag starten met studiegenoten

Start jullie eigen studentenhuis Den Haag via de Woning Delers Club

Veel eerste jaars studenten worden er een beetje moedeloos van. Net als in de meeste andere studentensteden is er in bijna geen enkel studentenhuis Den Haag een kamer te vinden. Laat staan een betaalbare studentenkamer. Wanneer ergens een kamer in een studentenhuis vrijkomt, is de belangstelling zo groot, dat je vrijwel kansloos bent om voor de vrijgekomen studentenkamer in aanmerking te komen. Toch is er een oplossing voor dit probleem.

studentenhuis-denhaag

Start met studiegenoten en vrienden zelf een studentenhuis Den Haag

Dit klinkt eenvoudiger dan hoe het in de praktijk werkt. Wanneer je een studenten makelaar van de Woning Delers Club Den Haag inschakelt, dan kun je binnen afzienbare tijd gezamenlijk met studiegenoten en/of vrienden een woning huren op woning delen basis. Hoe pak je dit aan. Zoek eerst een aantal vrienden en/of studiegenoten op waar je perfect mee door een deur kunt en schrijf jullie gezamenlijk in bij de Woning Delers Club. Hier zijn geen kosten aan verbonden, want inschrijven bij de Woning Delers Club is gratis. Wanneer wij jullie  inschrijvingen hebben ontvangen neemt een van onze studentenmakelaars contact met jullie op voor het maken van een afspraak.

Tijdens het kennismakingsgesprek brengt hij in kaart wat jullie persoonlijke wensen zijn. Denk hierbij aan gewenste locatie, aantal kamers, budget etc. Op basis van deze gegevens maakt hij een gemeenschappelijk zoekprofiel waaraan jullie luxe studentenhuis Den Haag moet voldoen. Onze studentenmakelaar gaat dan aan de gang op no cure no pay basis. Hij benadert allereerst een groot aantal relaties uit het grote netwerk dat wij ter beschikking hebben en houdt nauwlettend in de gaten welke woningen op de vrije huurmarkt worden aangeboden. Ook onze studentenmakelaar Den Haag stuit op de nodige weerstanden bij veel eigenaren van woningen wanneer hij vertelt dat hij een zoekopdracht heeft voor een luxe studentenhuis Den Haag op woning delen basis.

Toch slaagt hij er meestal na verloop van tijd in, dat eigenaren toch bereid zijn om hun woning onder voorwaarden te verhuren aan studenten als een luxe studentenhuis Den Haag. Wanneer huren mogelijk is worden jullie uitgenodigd voor een bezichtiging. Wanneer de woning niet voldoet aan jullie wensen gaan wij gewoon verder met zoeken. Slaagt de studentenmakelaar Den Haag er in om een woning te vinden die voldoet aan jullie wensen en jullie besluiten om deze te huren op woning delen basis zijn jullie voor al onze inspanningen slechts 1 maand huur exclusief btw verschuldigd. Onze studentenmakelaar Den Haag begeleidt jullie zo goed mogelijk tot de definitieve sleuteloverdracht. Het controleren van het contract behoort ook tot onze dienstverlening, want wij willen dat onze huurders een goed contract tekenen waar jullie 100% achter staan. Spreekt het woning delen principe jullie aan? Schrijf je dan gratis in bij de Woning Delers Club   


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "