Studentenhuisvesting Delft

Studentenhuisvesting Delft | Tekort loopt verder op

Steeds meer studenten kiezen voor een woonruimte Rotterdam

 

De komende jaren zal naar verwachting de studentenhuisvesting Delft met nog grotere tekorten te maken krijgen. Wanneer we de verwachtingen van de stichting DUWA moeten geloven zullen de tekorten aan betaalbare  studentenhuisvesting Delft in 2024 bij ongewijzigd beleid zelfs oplopen tot 4.450 plaatsen. Een toenemend aantal studenten zal in de naaste toekomst op het gebied van studentenhuisvesting voor de regio Groot Rotterdam kiezen. Niet alleen vanwege een tekort aan studentenhuisvesting Delft is de regio Groot Rotterdam in trek bij studenten Delft. Veel internationaal bekende technische- en innovatieve bedrijven zijn in deze regio gevestigd. Daarnaast heb je als student in een metropool als Rotterdam een veel gevarieerder aanbod op sociaal- en cultureel gebied. In de stad valt 24/7 wat te beleven.

studentenhuisvesting Delft studenten

Op het gebied van studentenhuisvesting Delft worden investeringen gedaan


Door de stichting DUWA en de gemeente Delft zijn initiatieven genomen om het tekort aan studentenhuisvesting Delft niet verder op te laten lopen. Echter gezien de situatie op de woningmarkt weet men nu al dat de maatregelen niet afdoende zullen zijn. Mede dankzij de stijgende naamsbekendheid van de Woning Delers Club zijn steeds meer woningeigenaren bereid om hun woning op woning delen basis te verhuren aan studenten uit Delft. De vele positieve recensies van zowel huurders als verhuurders spelen hierbij een belangrijke rol. Als Woning Delers Club zijn wij hier best een beetje trots op. Mede om deze reden wisselen steeds meer 2e en 3e jaars studenten hun huidige studentenhuisvesting Delft in voor een studentenwoning Rotterdam.

 

Kies je voor studentenhuisvesting Delft of Rotterdam?


Je bepaalt zelf wat je het meeste aanspreekt en wat je het belangrijkst vindt aan een woning. Op korte afstand van de TU in Delft wonen of met studiegenoten/vrienden in een metropool als Rotterdam wonen? De Woning Delers Club Rotterdam kan je snel helpen met het vinden van studentenhuisvesting die aan de wensen van jou en je vrienden voldoet. Kies je samen met vrienden en/of studiegenoten voor studentenhuisvesting Rotterdam? Meld jullie dan gratis aan bij de Woning Delers Club Rotterdam en zet onze studenten makelaar met een persoonlijke  zoekopdracht aan het werk.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "