Studentenhuisvesting Den Haag

Studentenhuisvesting Den Haag op bestelling!

Onze studentenmakelaars vinden de woning die jullie zoeken


De vraag naar betaalbare woonruimte in de Randstad overstijgt het aanbod. En zoals het er nu naar uitziet zal dat de komende decennia ook zo blijven. Ben je net als zoveel andere studenten er ook nog niet in geslaagd om betaalbare studentenhuisvesting Den Haag te vinden, dan hebben onze studentenmakelaars toch een maatwerk oplossing voor je. Wij zijn enkele jaren geleden in Amsterdam gestart met de Woning Delers Club. Zoals de naam al verondersteld hebben wij een concept ontwikkeld, dat gebaseerd is op woning delen basis. Dit concept is zo’n succes dat wij nu ook actief zijn op het gebied van studentenhuisvesting Den Haag en een groot aantal andere studentensteden.

 

Waarom is ons woning delen concept zo succesvol?


Het concept van de Woning Delers Club is gebaseerd op het delen van een woning door meerdere gelijkgestemde studenten op basis van gelijkwaardigheid. In tegenstelling tot alle andere aanbieders van studentenhuisvesting Den Haag ligt het initiatief niet bij de aanbieders, maar de student. Je kunt je als student 100% gratis inschrijven. De meeste kans heb je op studentenhuisvesting Den Haag, wanneer je je gelijktijdig inschrijft met meerdere studenten en/of vrienden die ook nog geen huisvesting hebben kunnen vinden. Onze makelaar zal jullie dan direct uitnodigen voor een gesprek om in kaart te brengen wat jullie specifieke wensen zijn en welk budget jullie kunnen permitteren. Wanneer dat helder is gaat hij op no cure no pay basis voor jullie aan de slag.

 

studentenhuisvesting-denhaag

Wij gebruiken ons uitgebreide netwerk om de ideale woning te vinden!


Door gebruik te maken van ons unieke netwerk gaan wij op zoek naar woningen die voldoen aan het profiel dat wij hebben samengesteld op basis van jullie gemeenschappelijke woonwensen. Vaak staan woningeigenaren en kleine investeerders afwijzend tegenover het verhuren aan studenten. Men is bang dat hun kostbare eigendom wordt uitgewoond. Wanneer we onze werkwijze, het woningdelen concept en de zekerheden hebben uitgelegd krijgen we enkele eigenaren en verhuurders zo ver dat ze bereid zijn om de woning te verhuren. Wanneer we een of meerdere woningen hebben gevonden die als studentenhuisvesting Den Haag voldoen aan jullie wensen, dan introduceren en begeleiden wij jullie na de bezichtiging bij de verhuurder. Wanneer jullie de woning willen huren, begeleiden wij jullie tot het tekenen van jullie individuele huurcontracten en sleuteloverdracht. Ook daarna kun je een beroep op ons doen en houden we een oogje in het zeil.

Zoek je studentenhuisvesting Den Haag? Schrijf je gratis in bij de Woning Delers Club.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!