Studentenhuisvesting Rotterdam dé Woning Delers Club

Studentenhuisvesting Rotterdam

 

Kies voor dé enige studenten makelaar Rotterdam


Ben je als student op zoek naar betaalbare studentenhuisvesting Rotterdam, dan hebben we fantastisch nieuws voor je. Je kunt de Woning Delers Club nu ook inschakelen voor studentenhuisvesting in Rotterdam en dat zal het vinden van een kamer een stuk eenvoudiger voor je maken. Waarom? De initiatiefnemers van de Woning Delers Club hebben enkele jaren geleden voor studenten en jonge professionals in Amsterdam een uniek concept ontwikkeld. Dit concept is gebaseerd op het delen van een woning door meerdere studenten op basis van gelijkwaardigheid.

 

studentenhuisvesting-rotterdam

Geen inschrijfkosten of maandelijkse kosten bij de Woning Delers Club

De redenen voor het oprichten van de Woning Delers Club waren de absurd hoge inschrijfkosten en maandelijkse kosten die kamerbureaus voor studentenhuisvesting durfden te vragen. De Woning Delers Club doet dit niet. De studenten makelaar Rotterdam werkt op no cure, no pay basis. De enige vergoeding die de Woning Delers Club voor het uitvoeren van jouw zoekopdracht in rekening brengt is de hoogte van één maand huur wanneer je daadwerkelijk een huurcontract voor een deelwoning ondertekend hebt.

Waarom slaat de formule van de Woning Delers Club zo aan?

Als dé makelaar voor studenten en jonge professionals in Rotterdam gaan wij op zoek naar eigenaren van panden die hun woning voor de verhuur aanbieden. Wanneer wij eigenaren voor het eerst benaderen staan zij vaak afwijzend tegenover studenten. Maar wanneer we onze werkwijze, het woning delen concept inclusief zekerheden hebben uitgelegd zijn enkele verhuurders toch bereid om hun woning te verhuren. Op basis van de zoekopdracht voor studentenhuisvesting Rotterdam introduceren en begeleiden wij je als potentiële huurder bij de verhuurder. Omdat het woning delen concept gebaseerd is op meerdere studenten of jonge professionals neemt de kans op een deelwoning toe, wanneer je met meerdere studiegenoten of vrienden inschrijft. Veel verhuurders vinden dit een pré.

Kies ook voor de studenten makelaars van Rotterdam

De Woning Delers Club weet op basis van vele jaren ervaring hoe moeilijk het is om studentenhuisvesting te vinden. Ook weten we uit ervaring welke problemen zich kunnen voordoen wanneer je een woning deelt. Wanneer die zich voordoen helpen we je hiermee, want wij willen voorkomen dat problemen er voor zorgen dat een verhuurder niet langer aan studenten wil verhuren. Ook begeleiden we je tijdens bezichtigingen en het tekenen van je huurcontract. Bovendien houden we een oogje in het zeil als je intrekt.

Zoek je studentenhuisvesting Rotterdam? Schrijf je gratis in bij de Woning Delers Club.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!