Studentenkamer Rotterdam huur je via de Woning Delers Club

Studentenkamer Rotterdam huren

Samen heb je veel meer kans op een studentenkamer Rotterdam


Het vinden van een betaalbare studentenkamer Rotterdam, die aan jouw wensen voldoet, is een zware opgave. Sterker nog, als gevolg van de huidige schaarste op de woningmarkt lijkt het haast een mission impossible. De praktijk van alledag is, dat kamerbureaus op grote schaal misbruik maken van deze situatie. Er worden absurd hoge vergoedingen gevraagd voor enkel bemiddeling van een studentenwoning Rotterdam. Dan hebben we het nog niet eens over de maandelijkse inschrijfkosten die men aan studenten en aan jonge professionals durft te vragen. De Woning Delers Club heeft enkele jaren geleden met succes een concept in de Amsterdamse markt gezet dat voor een deel een einde heeft gemaakt aan deze situatie.

studentenkamer-rotterdam

Studentenkamer Rotterdam huren op basis woningdeel principe


Veel eigenaren van woningen, die actief zijn in de vrije sector, willen liever geen kamers verhuren aan studenten. De angst is, dat hun kostbare eigendom compleet wordt uitgeleefd en als gevolg hiervan zelfs in waarde zal dalen. Dankzij het unieke woonconcept, dat door de Woning Delers Club is ontwikkeld, zijn steeds meer eigenaren van woningen toch bereid om hun woning te verhuren. Zoals de naam Woning Delers Club al verondersteld is het concept van de club gebaseerd op het delen van een woning in de ruimste zin van het woord. Dat geldt niet alleen voor de huur, energienota en inrichting van de woonkamer, maar ook voor de aansprakelijkheid van eventuele schade die door medebewoners is gemaakt. Vandaar dat wij adviseren om samen met vrienden of studiegenoten voor een deelwoning te kiezen.

Bundel je zoekopdracht met vrienden en studiegenoten


Door de verhuurmakelaar van de Woning Delers Club een zoekopdracht te geven voor het huren van een deelwoning kan hij een zoekopdracht voor een studentenkamer Rotterdam snel waarmaken. Op de woningmarkt zijn er dan veel meer verhuurders van panden die hier voor in aanmerking komen. Bovendien hebben verhuurders veel meer interesse wanneer ze een woning als deelwoning in de vrije sector met Woning Delers Club garantie in een keer kunnen verhuren. Dus ben je op zoek naar een studentenkamer Rotterdam? Bundel je krachten met vrienden of studiegenoten en schrijf je gratis in bij de Woning Delers Club.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!