Studentenwoningen vind je bij de Woning Delers Club!

Studentenwoningen vind je bij de Woning Delers Club!

Het valt niet mee om een studentenwoning of kamer te vinden in Amsterdam. Het aanbod is beperkt en de vraag is groot. Verhuurders in de vrije sector in Amsterdam willen meestal geen studenten voor hun woningen. Kamerbureaus vragen hoge vergoedingen vooraf voor bemiddeling van een studentenwoning of kamer. Wij niet! Wij van de woningdelers club hebben een concept bedacht waarmee ook jij een leuke, betaalbare studentenhuis kunt vinden, zelfs in Amsterdam. No cure, no pay! Je betaalt ons pas als je je huurcontract in je zak hebt zitten en je verhuizing kunt gaan regelen.

studentenwoning

Hoe vind je een studentenwoningen via de Woning Delers Club?

Je meldt je bij ons aan en wij gaan direct aan de slag om voor jou een studentenwoning te vinden. We hebben een groot bestand van Amsterdamse verhuurders die wel studenten appartementen verhuren. Het gaat hierbij om deelwoningen, waarbij je samen met enkele anderen de huur betaalt. Bij deze woningen is het altijd toegestaan om te huren met garantsteller. Ook als je geen student bent maar bijvoorbeeld in vaste loondienst ergens werkt kunnen wij je natuurlijk ook helpen! Dit zal het zoekproces zelf makkelijker maken omdat je dan niet afhankelijk bent van woningen die je kunt huren met een garantsteller.

Er is eindelijk een studentenwoning beschikbaar. En dan?

Alleen maar bemiddelen is niet alles wat we doen. De woningdelers club begeleidt jou in het hele proces om het ideale studentenhuis te vinden. Zo weten wij precies hoe jij meer kans maakt op een woning en zorgen we ervoor dat jij als huurder een goede indruk maakt op de verhuurder van de kamer of woning. We helpen jouw en je huisgenoten om jullie op een goede manier te presenteren en te zorgen dat je de felbegeerde studentenwoning ook inderdaad krijgt. Wat willen verhuurders van een bewoner? Hoe maak je de beste kans? Bij de woningdelers club krijg je alle instrumenten in handen om te zorgen dat de verhuurder speciaal jou uitkiest voor een studenten woning.

De kosten van een studentenwoning?

Veel kamerbureaus vragen om vooraf te betalen voor hun bemiddeling, of je nu een kamer vindt of niet. Bij de woningdelers club gaat het anders: Je betaalt pas als je het huurcontract voor je woning heb getekend. We vragen je dan een bedrag van één maand huur. Geen woning? Dan hoef je ook niets te betalen. Veilig, handig en snel!

Klinkt dit unieke concept je aantrekkelijk in de oren? Klik dan hieronder om je aan te melden en vind je nieuwe woning!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "