Studentenwoning Delft

Studentenwoning Delft samen met studiegenoten huren?

De Woning Delers Club heeft voor jullie de pasklare oplossing

Misschien heb je het zelf al eens geprobeerd om met vrienden en/of studiegenoten een studentenwoning Delft of in de directe omgeving te huren. Helaas zullen jullie ontdekt hebben dat dit haast een mission impossible is. Veel particuliere- en klein zakelijke woningeigenaren staan niet te trappelen om hun woning te verhuren aan studenten. Zij kiezen veel liever voor huurders die een beter imago hebben dan ‘feestende’ studenten. Alsof het studentenleven alleen maar feesten is. Toch is de Woning Delers Club er in geslaagd om de afgelopen jaren een netwerk op te bouwen van woningeigenaren, die onder strikte voorwaarden wel bereid zijn om op basis van woningdelen hun woning te verhuren aan studenten.

 

Studentenwoning Delft of liever studentenwoning Den Haag of Rotterdam

De vraag naar betaalbare studentenwoning Delft overstijgt het aanbod meermalen. Ook zien we een trend dat steeds meer studenten kiezen voor bruisende wereldsteden als Den Haag en Rotterdam. Niet alleen zijn hier veel meer carrièremogelijkheden, maar ook valt hier veel meer te beleven en te ondernemen. Daarom kiezen steeds meer 2e en 3e jaars studenten in plaats van voor een studentenwoning Delft voor een studentenwoning Rotterdam of Den Haag. Juist hier kan de Woning Delers Club met haar unieke concept voor jullie aan de slag om een betaalbare studentenwoning te gaan zoeken op no cure no pay basis.

studentenwoning Delft studentenhuis Delft Studentenmakelaar Delft

Schrijf jullie gratis in bij de Woning Delers club

Als het woning delers concept jullie aanspreekt schrijf je dan gratis in bij de Woning Delers Club. Wij nemen dan contact met jullie op voor een oriënterend gesprek. Wanneer wij duidelijk hebben wat jullie woonwensen zijn en welk maandelijks bedrag voor huur betaald kan worden, dan gaat onze studenten makelaar gericht aan de slag door voor jullie groep een persoonlijke zoektocht uit te voeren. Zodra onze studenten makelaar een studentenwoning in Den Haag of Rotterdam gevonden heeft, neemt hij contact op voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging is hij aanwezig en zal hij een goede video maken van de woning en alle maten opmeten van de kamers. Deze informatie kunnen jullie makkelijk delen met elkaar en dit voorkomt dat jullie een studentenwoning huren die niet bij iedereen in de smaak valt! Wanneer jullie aangeven de woning te willen huren maakt onze studenten makelaar tijdens de check-in en sleuteloverdracht een inspectie rapportage. Zodoende kunnen jullie nooit verantwoordelijk gehouden worden voor schade die al in de woning aanwezig was op het moment dat jullie de sleutels kregen. Wij controleren op voorhand ook altijd de huurcontracten die jullie krijgen aangeboden op onrechtmatigheden en zijn aanwezig bij de ondertekening van de contracten.

Kortom. Ben je op zoek naar een studentenwoning Delft, Den Haag of Rotterdam schrijf je dan gratis in bij de Woning Delers Club.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "