Studentenwoning Den Haag huren? Woning Delers Club Den Haag

Schrijf je dan gratis in bij de Woning Delers Club Den Haag

Het zal voor jou en je studiegenoten haast een mission impossible lijken om een betaalbare studentenwoning Den Haag te vinden. Voor een groot deel klopt dat ook. Allereerst heeft dat te maken met de schaarste aan betaalbare vrije sector woningen in de Randstad. Maar een andere belangrijke reden is, dat veel woningeigenaren en investeerders niet aan studenten willen verhuren. Zij zijn bang dat hun kostbare bezit wordt uitgewoond en dat zij geconfronteerd worden met forse herstelkosten. Kamerbureaus in Den Haag maken misbruik van de huidige marktsituatie. Zij vragen aan studenten absurd hoge vergoedingen voor bemiddeling van een studentenwoning Den Haag.

 

Komst Woning Delers Club Den Haag maakt kamerbureaus niet blij

Veel kamerbureaus zijn dan ook niet blij met de komst van De Woning Delers Club Den Haag. Dit heeft alles te maken met het concept van de Woning Delers Club. Dit concept is vernieuwend en stelt studenten in staat om een nette betaalbare studentenwoning Den Haag te huren op woning delen basis. Daarnaast kunnen studenten zich bij de Woning Delers Club Den Haag gratis inschrijven in tegenstelling tot kamerbureaus waar inschrijfgeld betaald dient te worden. Wanneer we van jou en enkele bevriende studiegenoten een gezamenlijke zoekopdracht ontvangen voor het vinden van een studentenwoning Den Haag gaan we op no cure no pay basis op zoek naar een woning, die voldoet aan jullie wensen.

 

Steeds meer eigenaren willen op woning delen basis verhuren aan studenten

Inmiddels hebben wij ook in Den Haag een aantal eigenaren van woningen kunnen interesseren om hun studentenwoning-den-haagwoning als studentenwoning Den Haag op woning delen basis te verhuren. De zekerheden en vele positieve ervaringen van verhuurders in Amsterdam hebben hierbij sterk geholpen. Zoals de naam Woning Delers Club al verondersteld is ons concept gebaseerd op woning delen. Je betaalt samen met jouw medebewoners de energiekosten en de maandelijkse huur. De studentenmakelaar van de Woning Delers Club bemiddelt niet alleen. Hij begeleid je gedurende het gehele proces tot je de studentenwoning Den Haag die je zocht gevonden hebt. Onze studentenmakelaar zorgt er samen met jou voor, dat de verhuurder kiest voor jou en je studiegenoten.

Het mooie van onze dienstverlening is, dat deze is gebaseerd op no cure, no pay. Geen rare inschrijfkosten of maandelijkse kosten. Je betaalt bij de Woning Delers Club pas wanneer je het huurcontract op zak hebt van de studentenwoning Den Haag waarvoor je ons een zoekopdracht hebt gegeven.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "