Studentenwoning Leiden via de Woning Delers Club

Ontvang snel de sleutels van jullie nieuwe woning in de sleutelstad

 

Ben je met vrienden en/of studiegenoten op zoek naar een studentenwoning Leiden die jullie gezamenlijk willen huren tijdens jullie studietijd in Leiden? Schakel dan beslist de Woning Delers Club in. Zeker wanneer jullie al met een groepje gelijkgestemden zijn, dan kunnen wij op basis van het woningdelen principe snel een studentenwoning Leiden voor jullie vinden. Het enige dat jullie moeten doen is jullie inschrijven / aanmelden bij de Woning Delers Club. Overigens in tegenstelling tot veel andere aanbieders zijn er bij de Woning Delers Club geen kosten verbonden aan een inschrijving.

 

Hoe vinden wij voor jullie de perfecte studentenwoning Leiden?


De Woning Delers Club is al vele jaren actief in studentensteden als Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Wekelijks bemiddelen onze ervaren studentenmakelaars met succes studenten woningen, studentenkamers en studio’s. Op basis van dit succes hebben we het aantal studentensteden fors uitgebreid. Zo kunnen we nu ook Leiden aanbieden. Overigens zien we een trend, dat steeds meer studenten de Woning Delers Club inschakelen voor het vinden van een complete studentenwoning in Den Haag. Navraag leert dat in het dynamische Den Haag voor studenten veel meer te beleven valt en de mogelijkheden veel groter zijn.  

Wanneer jullie je hebben ingeschreven brengen we in kaart wat jullie woonwensen zijn; met hoeveel mensen jullie een studentenwoning Leiden willen huren; budget per persoon. Op basis van deze gegevens gaat ons ervaren studenten makelaar Leiden aan de slag. Hiervoor schakelt hij zijn invloedrijke netwerk in en benadert een diversiteit aan marktpartijen. Zoals jullie ervaren zullen hebben willen veel marktpartijen hun woning niet graag verhuren aan studenten. Men is wel bereid om een woning te verhuren via bemiddeling van de Woning Delers Club, omdat wij ook toezien en vastleggen hoe met een woning omgegaan dient te worden. Dit is de verklaring, dat wij er vaak in slagen dat een investeerder toch bereid is om een of meerdere woningen te verhuren.

studentenwoning Leiden studenten makelaar Leiden

Wanneer wij een of meerdere studentenwoningen gevonden hebben begeleiden we jullie tijdens de bezichtiging. Is er een studentenwoning Leiden die jullie willen huren, kijken we mee om te zien dat er geen vreemde voorwaarden worden gesteld. Tevens zijn we ook aanwezig bij de sleuteloverdracht. Voordat jullie gezamenlijk een woning gaan huren is het verstandig om een en ander op papier te zetten. Dat voorkomt (financiële) problemen in de toekomst. Denk aan situaties dat iemand stopt met zijn studie of wanneer na verloop van tijd blijkt dat iemand niet binnen een woongemeenschap past.

Kortom. Willen jij en je vrienden / studiegenoten snel een studentenwoning bemachtigen? Schrijf je dan gezamenlijk in bij de Woning Delers Club!


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "