Studentenwoning Rotterdam | Woning Delers Club

Studentenwoning Rotterdam ?

De Woning Delers Club weet hem voor jullie te vinden


Ben je met vrienden of studiegenoten op zoek naar een studentenwoning Rotterdam? Dan is helaas de kans klein dat je deze snel zult vinden. We vertellen je niets nieuws, dat de enorme schaarste aan betaalbare woningen in Rotterdam hier debet aan is. Daar komt nog eens bij, dat veel eigenaren van woningen in de vrije sector in Rotterdam hun pand liever niet willen verhuren aan studenten. Men is gewoon bang dat hun kostbare bezit uitgewoond wordt en in waarde zal dalen. Kamerbureaus maken misbruik van deze marktsituatie. Zij vragen zeer hoge vergoedingen voor bemiddeling van een studentenwoning Rotterdam. Wij niet!

studentenwoning-rotterdam

Join de Woning Delers Club voor een studentenwoning Rotterdam


Join de Woning Delers Club en meld je met vrienden of studiegenoten aan voor een studentenwoning Rotterdam. Wanneer we je aanmelding voor een zoekopdracht hebben ontvangen gaan we exclusief voor jou aan het werk. Net als in Amsterdam hebben wij een groot aantal eigenaren in Rotterdam weten te interesseren voor het verhuren van appartementen aan studenten. Ons unieke concept is gebaseerd op deelwoningen. Je betaalt samen met jouw medebewoners o.a. de huur en energiekosten. De Woning Delers Club bemiddelt niet alleen. We begeleiden je gedurende het hele proces tot je de studentenwoning Rotterdam gevonden hebt die je zocht. Wij zorgen er samen met jou voor dat de verhuurder kiest voor jou en je studiegenoten of vrienden.

Een studentenwoning Rotterdam vind je bij de Woning Delers Clubs


Enkele jaren geleden hebben wij van de Woning Delers Club een uniek concept bedacht en ontwikkeld. Dit concept hebben wij met veel succes geïntroduceerd op de Amsterdamse markt. Honderden vrienden en studiegenoten hebben wij aan een studentenwoning kunnen helpen die voldeed aan de wensen en eisen van de zoekopdracht. Gesteund door dit succes breidt de Woning Delers Club nu ook haar activiteiten uit naar andere grote steden als Rotterdam. Het mooie van onze dienstverlening is dat deze is gebaseerd op no cure, no pay. Geen rare inschrijfkosten of maandelijkse kosten. Je betaalt bij de Woning Delers Club pas wanneer je het huurcontract op zak hebt van de studentenwoning Rotterdam waarvoor je ons een zoekopdracht hebt gegeven.

 

Voor een studentenwoning join de Woning Delers Club


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!