Studio Rotterdam huren doe je via de Woning Delers Club

Studio Rotterdam huren

De Woning Delers Club vindt de studio Rotterdam die jij zoekt


Ook wanneer je het niets vindt om een woning met medebewoners te moeten delen kun je een beroep doen op de gespecialiseerde verhuurmakelaars Rotterdam van de Woning Delers Club. Dankzij ons grote relatienetwerk in de Rijnmond krijgen wij regelmatig een studio Rotterdam voor een marktconforme prijs aangeboden. Schrijf je daarom ook voor een studio Rotterdam gratis in bij de Woning Delers Club. Wanneer je dat doet is het belangrijk dat je bij de aanmelding kenbaar maakt wat je specifieke woonwensen zijn. Denk hierbij aan:

 

  • Minimale aantal m2 van je studio Rotterdam
  • Maximale huurprijs
  • Welke buurt / wijk van Rotterdam
  • Aanvullende woonwensen

Wanneer wij deze woonwensen ontvangen hebben gaat ons team verhuurmakelaars voor je op zoek naar de studio Rotterdam die zo veel mogelijk aansluit bij jouw woonwensen.

studio-rotterdam

Bij de Woning Delers Club geen inschrijfkosten of maandelijkse kosten


Wanneer je jezelf inschrijft bij de Woning Delers Club hoef je geen inschrijfkosten en/of maandelijkse kosten te betalen. Wij werken op basis van no cure, no pay. Ons team verhuurmakelaars Rotterdam gaat op zoek naar een beschikbare studio Rotterdam die aan jouw specifieke woonwensen voldoet. Wanneer zij een studio Rotterdam gevonden hebben die voldoet aan jouw woonwensen sturen wij deze per e-mail naar je toe. Pas wanneer je het huurcontract voor een studio Rotterdam ondertekend hebt ben je de Woning Delers Club, voor het verrichten van alle werkzaamheden voor jouw zoekopdracht, één maand huur exclusief 21% btw verschuldigd.

Woning Delers Club dé gespecialiseerde verhuurmakelaar Rotterdam


Schakel voor het vinden van een studio Rotterdam de gespecialiseerde verhuurmakelaar Rotterdam van de Woning Delers Club in. Hij gaat op basis van jouw zoekopdracht exclusief voor je aan de gang om een studio Rotterdam te vinden die aansluit bij jouw wensen. Mocht onze verhuurmakelaar hier niet in slagen ben je geen kosten verschuldigd. Hij werkt namelijk op no cure, no pay basis. Kortom je loopt als jong professional of student geen enkel financieel risico. Schrijf je in en zet de verhuurmakelaar Rotterdam aan het werk! Ook voor de Woning Delers Club geldt geen woorden, maar daden.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "