Kamers in haarlem per direct beschikbaar! Zoek gratis door het ruime aanbod.

Je zoekt een kamer in Haarlem? Stop dan met zoeken want wij hebben het grootste kameraanbod van Haarlem en omstreken verzameld! Voor iedereen die een kamer of een woning zoekt die je samen met een groepje kan huren en iedereen zijn eigen kamer heeft ben je bij ons aan het juiste adres. Meld je aan en lever de gevraagde documenten aan, zodoende vind je snel jouw toekomstige huurwoning of kamer in Haarlem.

Kamers is Haarlem zijn populair

Kamers in Haarlem worden steeds populairder! Dit komt omdat veel mensen die in Amsterdam studeren of werken daar geen gepaste woonruimte kunnen vinden. Daarom wijken ze uit naar omliggende steden. Daarin is Haarlem een mooi alternatief. Het ligt op 20 minuutjes van Amsterdam en is net zo prachtig met haar grachten en herenpanden. De huurprijzen liggen lager dan in Amsterdam. Daardoor heb je meer woonruimte voor hetzelfde geld. De prijs/kwaliteit verhouding van het wonen ligt volgens ons een stukje hoger dan in Amsterdam. Ook het delen van een woning met vrienden is een goede oplossing om zelf de controlle te houden over de kamerindeling.

Waarom een kamer in Haarlem?

Haarlem is een stad vol karakter en levendigheid. Zo is het zomers prima vertoeven op de vele terrassen. Het centrum van de stad barst van de lekkere restaurantjes en café’s. De bekende winkelstraat, de Grote Houtstraat staat in het hele land bekend als de gezelligste winkelstraat van Nederland. De stad heeft met een kleine 160.000 inwoners een veel kleinschaliger karakter dan haar grote zus, Amsterdam. In Haarlem wonen in verhouding vrij veel jongeren en studenten. In het Patronaat, hét poppodium van Haarlem, worden elke week de vetste feesten georganiseerd en treden de hipste bands van Nederland op. Het is de uitgaansgelegenheid voor jongeren in Haarlem! 

Locatie voor kamer in Haarlem

Voor studenten is het het leukst om vrij centraal te wonen. In het centrum van de stad gebeurt het meeste en is daarom ook het meest levendig. Goede buurten voor een studentenkamer in Haarlem zijn bijvoorbeeld de Rozenprieel of de Stationsbuurt. Het wonen is de stationsbuurt is wel relatief gezien prijzig maar ook handig omdat je dicht bij de opstapplek van het OV woont. Hierdoor ben je zeer mobiel en snel in Amsterdam.

Wat ook veel woningzoekende doen is zelf een groepje samenstellen en dan gezamenlijk een woning huren. Het voordeel hiervan is dat je zelf de mensen kan kiezen met wie je gaat samenwonen. Er komt wel meer regel- en papierwerk bij kijken. Maar het is zeker de moeite waard om te kijken wat voor woningen wij vinden die je kan delen met vrienden of collega’s. De gehele zoektocht is ook op ‘’no cure, no pay’’ basis. Dus baat het niet schaad het niet. Meld je nu makkelijk aan met Facebook en bekijk het aanbod deelwoningen in Haarlem


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!