Woning delen is een slimme keuze, vind jouw betaalbare huurwoning nu!

Woning Delen is de toekomst!

Steeds meer ontdekken het inventieve principe van een woning delen. Naast het financiële voordeel van het delen van woonkosten zijn er namelijk talloze ecologische en sociale voordelen verbonden aan het delen van een woning.

Bespaar kosten met het delen van een woning

Het besparen van kosten is natuurlijk de belangrijkste reden waarom steeds meer mensen kiezen voor een woning delen. De huizenprijzen rijzen de pan uit, waardoor het voor starters steeds ingewikkelder wordt om een eigen woning te huren of kopen. Doordat er maar weinig betaalbare starterswoningen beschikbaar zijn is de markt voor deze woningen beperkt. Wanneer je kiest voor een woning delen, deel je de maandelijkse huur. Een appartement met een maandelijkse huurprijs van €1200 is voor veel starters niet haalbaar, maar wel wanneer je dit met twee vrienden kunt delen.

Je deelt niet alleen de huurprijs, maar kunt meer maandelijkse lasten verdelen over je huisgenoten. Energiekosten, maar ook een internet- en televisieabonnement kun je in dit geval met zijn drieën delen. Dit zijn kosten die je normaal gesproken zelf zou moeten dragen, maar wanneer je kiest voor een woning delen kun je ook deze lasten delen. Ten slotte kun je, afhankelijk van je eigen huisraad, ook gezamenlijk gebruik maken van meubels en huishoudelijke apparatuur. Dit kan een behoorlijke investering zijn, waardoor het aantrekkelijk kan zijn om samen met vrienden te delen.

woning-delen

Een woning delen is goed voor het milieu

Er zijn talloze manieren waarop je duurzame keuzes kunt maken. Het delen van een woning is een eenvoudige manier om dit te doen. Doordat je met meer mensen kunt profiteren van gas, water en elektriciteit wordt op een duurzame manier gebruik gemaakt van deze energiebronnen.

Samen is gezelliger dan alleen

Een huis voor jezelf biedt privacy, maar alleen is ook maar alleen. Wanneer je ervoor kiest om een woning te delen kom je nooit in een leeg huis thuis. Het is natuurlijk veel gezelliger om bijvoorbeeld samen te eten, dan om iedere avond voor jezelf te koken. Met leuke huisgenoten kun je tevens borrelen, samen series kijken of het geld dat je op huur bespaart gebruiken om iets leuks te ondernemen. 

Benieuwd of wij ook een woning aanbieden in jouw favoriete stad of wijk? Schrijf je dan samen met jouw vrienden in en neem een kijkje in ons huidige aanbod. Er worden voortdurend nieuwe woningen toegevoegd, dus er is altijd wel een woning die geschikt is voor jou en je toekomstige huisgenoten.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "