Woning delen Amsterdam, vind jouw betaalbare huurwoning nu!

Woning delen Amsterdam: de oplossing voor betaalbaar wonen

Het is een verstandige keuze om een woning te delen in Amsterdam. De huurprijzen liggen hier namelijk het hoogst in heel Nederland. Zelfstandig een woning huren is daarom voor veel starters op de woningmarkt niet haalbaar. Voor een klein 2-kamerappartement betaal je al snel €1000 huur per maand. Om in aanmerking te komen voor een dergelijke woning moet je daarnaast aan een bruto inkomenseis van vier keer de huur voldoen. Kortom: een verloren wedstrijd voor veel Amsterdamse starters. Woning Delers Club helpt starters door huurwoningen aan te bieden die je met meer huurders kunt delen. De maandlasten kun je dan met enkele huisgenoten delen, waardoor een mooie woning delen in Amsterdam toch bereikbaar wordt.

Woning delen in Amsterdam: het huren van de toekomst

Het delen van een woning in Amsterdam wordt bij steeds meer mensen bekend. Het biedt een alternatief voor de hoge kosten die aan zelfstandig wonen verbonden zijn. In Azië en Noord-Amerika is het woning delen een trend die al langer gaande is. Hier zijn nu al woning-deelcommunities van soms wel een paar honderd woningen. Ook in Amsterdam wordt het steeds gangbaarder om een woning te delen.

De vele voordelen van een woning delen

Woonlasten blijven betaalbaar

Wanneer je de huurprijs van €1500 voor een appartement met drie slaapkamers met vrienden kunt delen kun je toch relatief betaalbaar wonen in Amsterdam.

Het is milieuverantwoord

Je deelt immers niet alleen de woning, maar maakt ook samen gebruik van energie. Dit bespaart kosten, maar ook de negatieve gevolgen van veel energiegebruik.

Sociaal

Het is natuurlijk veel gezelliger om samen met huisgenoten te eten, te borrelen of een filmpje te kijken. Altijd alleen is ook maar zo alleen!

Wij helpen je aan de beste deelwoning in Amsterdam

Niet iedere verhuurder biedt woningen aan voor woningdelers. Woning Delers Club zoekt elke dag aar woningen om te delen in Amsterdam. Deze woningen worden verzameld op het Woning Delers Club platform. Zo hoef je geen tijd te investeren in het zoeken naar een geschikte woning om te delen in Amsterdam.

De gehele dienstverlening is op basis van no-cure-no-pay. Je betaalt dus alleen als we zorgen voor een getekend huurcontract. Alle woningen die zichtbaar zijn op Woning Delers Club kunnen gehuurd worden met garantsteller. Daarom heb je geen vast contract nodig om in aanmerking te komen voor een deelwoning in Amsterdam. We vragen onze zoekers wel om op voorhand een aantal documenten aan te leveren zodat we snel kunnen schakelen. Dit is noodzakelijk op de huidige Amsterdamse woningmarkt.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "