Woning delen Haarlem, vind jouw betaalbare huurwoning nu!

Woning delen Haarlem: perfect voor studenten en young professionals

Het delen van een woning in Haarlem is de perfecte oplossing voor zowel studenten als young professionals. Niet alleen in de hoofdstad is immers een groot woningtekort, maar ook in Haarlem wordt het steeds ingewikkelder om een betaalbare huurwoning te vinden. Wanneer je een woning hebt gevonden die enigszins betaalbaar is geldt meestal een hoge inkomenseis, waardoor een eigen woning in Haarlem niet haalbaar is. Een woning delen in Haarlem is dan een goede oplossing.

woning-delen-Haarlem

Een woning delen in Haarlem als oplossing voor het woningtekort

In Amsterdam overstijgt de vraag naar huurwoningen vele malen het aanbod. Hierdoor zijn veel mensen uitgeweken naar Haarlem als woonstad in de buurt van Amsterdam. Mede hierdoor is er ook in Haarlem sprake van een woningtekort. Om toch op een comfortabele manier te kunnen wonen is het delen van een woning in Haarlem een goede oplossing. Je deelt zo de huurlasten van de woning, en hoeft niet alleen de inkomenseis te dragen.

Bespaar op je woonlasten

Een woning delen in Haarlem scheelt aanzienlijk in de maandelijkse woonlasten. Een comfortabel appartement kost immers al snel €1200, maar wanneer je deze met twee vrienden kunt delen betaal je slechts een derde van deze prijs. Gas-, water- en elektriciteitskosten kunt je samen met huisgenoten delen, waardoor ook deze lasten aanzienlijk lager zijn dan wanneer je alleen woont. Daarnaast is het natuurlijk ook veel gezelliger om samen met vrienden een leuke woning in Haarlem te delen, dan in je eentje.

Woning Delers Club vindt jouw woning in Haarlem

Wanneer je een account hebt aangemaakt bij Woning Delers Club ontvang je elke dag een e-mail met hierin de beschikbare woningen die voldoen aan jouw wensen. Zie je een woning die je interessant vindt? Dan plan je eenvoudig een bezichtiging in. Om een bezichtiging in te plannen is het belangrijk dat je alle relevante documenten voor het huren van een woning bij ons hebt aangeleverd. Zo kunnen we snel schakelen, zodat je zo snel mogelijk jouw droomwoning kunt betrekken.

Het is bij Woning Delers Club mogelijk om te huren met garantsteller(s). Dit kunnen maximaal 2 garantstellers, waarbij de garantstellers beiden garant staan voor de totale huur. Het is niet mogelijk om voor slechts een deel van de huur garant te staan. Tevens is het niet mogelijk dat beide ouders afzonderlijk garant staan voor de huur.

Welke documenten zijn vereist?

Als aanhuurmakelaar hebben wij enkele documenten nodig, alvorens wij een bezichtiging kunnen inplannen om een woning te delen in Haarlem. Verhurende partijen willen namelijk weten met wie zij te maken hebben voordat zij de woning verhuren. De volgende documenten zijn verplicht:

 • Een geldig legitimatiebewijs;
 • Drie recente loonstroken;
 • Drie bankafschriften waarop het overgemaakte loon te zien is;
 • Een getekende werkgeversverklaring.

Indien jij, of de persoon die garant staat voor de huur, in dienst is van een eigen rechtspersoon, zelfstandig ondernemer is of een pensioen of uitkering krijgt zijn onderstaande stukken ook ter beoordeling nodig:

 • Geldig legitimatiebewijs;
 • Jaarstukken van het meest recente boekjaar;
 • IB-aangifte van het meest recente boekjaar;
 • Uittreksel uit het Kamer van Koophandel register.

Graag goede foto’s of scans aanleveren. Wij raden aan om de ‘’KopieID App’’ van de rijksoverheid te gebruiken. Hiermee maak je een veilige kopie van je identiteitskaart of paspoort. Gelieve alle documenten overzichtelijk in 1 e-mail sturen naar info@woningdelersclub.nl.

Wij hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en binnenkort te mogen verwelkomen als nieuwe huurder om een woning te delen in Haarlem. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op via de mail of de telefoon.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Haarlem
 • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "