Kamer te huur Rotterdam - Woning Delers Club

Kamer te huur Rotterdam

 

De Woning Delers Club voor een betaalbare kamer Rotterdam

De vraag naar een kamer te huur Rotterdam is enorm, omdat steeds meer jonge professionals en studenten in Rotterdam willen gaan wonen. En dat is niet zo verwonderlijk, want in de enige echte metropool van ons land valt op sociaal en cultureel gebied veel te beleven. Bovendien biedt wereldhaven Rotterdam veel carrièremogelijkheden. Helaas overstijgt de vraag naar kamers in Rotterdam vele malen het aanbod. Naar verwachting zal deze ontwikkeling zich de komende jaren versterkt doorzetten. Het zal nog moeilijker worden om een betaalbare kamer te huur Rotterdam te bemachtigen.

 

Bundel jullie kracht en schrijf jullie gratis in voor een zoekopdracht

kamer-te-huur-rotterdam

Woning Delers Club de oplossing voor een kamer te huur Rotterdam

In de regio Amsterdam speelde het gebrek aan betaalbare kamers nog sterker. Om een oplossing voor dit probleem te vinden is enkele jaren geleden door 2 jonge gespecialiseerde verhuurmakelaars een nieuw spraakmakend concept ontwikkeld: De Woning Delers Club. Zoals de naam al veronderstelt is het concept gebaseerd op het samen delen van een woning. Dat geldt voor alle lasten zoals huur en energie. Op deze wijze kunnen tenminste drie jonge mensen die een kamer zoeken sneller geholpen worden. Het concept is zo succesvol dat de Woning Delers Club nu ook start in Rotterdam en binnenkort in andere grote steden.

Op zoek naar een kamer te huur Rotterdam

Dankzij het woning delen concept kunnen steeds meer jonge professionals en studenten een kamer vinden die aan hun wensen voldoet. Men is, wanneer men een kamer te huur Rotterdam zoekt niet langer de speelbal van kamerbureaus die misbruik maken van de marktsituatie. De Woning Delers Club vraagt geen rare inschrijfkosten of maandelijkse kosten voor enkel bemiddeling. Wij werken op no cure, no pay basis. Bovendien is inschrijven bij de Woning Delers Club gratis. Wanneer je ons inschakelt voor een zoekopdracht betaal je één maand huur als je het huurcontract op zak hebt. Advies: Het is verstandig om je als groepje vrienden of studiegenoten in te schrijven. Per slot van rekening deel je voor langere tijd een woning.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "