De enige echte verhuurmakelaar in Amsterdam!

De verhuurmakelaar van Amsterdam!

Er is maar één makelaar die zich de verhuurmakelaar van Amsterdam kan noemen en dat zijn wij. Dit komt omdat wij zijn gespecialiseerd en niks anders doen dan aan- en verhuur. Als wij uw huis verhuren dan kunt u er op vertrouwen dat uw woning professioneel wordt gefotografeerd en gepresenteerd op de grootste verhuursites van Nederland zoals Pararius.nl en Funda.nl. Hierdoor weet u zeker dat uw woning onder ogen komt van woningzoekenden en dat een nieuwe huurder snel is gevonden. Ook hebben wij een database van meer dan 150 potentiële huurders die alle relevante documenten hebben aangeleverd en klaar staan om uw woning te betrekken.

Neem direct contact op voor een graits waardebepaling en een vrijblijvend verhuur advies.

Vind uw toekomstige huurder supersnel. Doe nu de check en kijk hoeveel gescreende huurders met alle documenten staan te popelen om uw huis te huren! 

verhuurmakelaar-Amsterdam

Waarom kiest u voor een verhuurmakelaar in Amsterdam?

Door begeleiding van een persoonlijke verhuurmakelaar in Amsterdam heeft weinig omkijken naar het verhuren van uw woning.

 • Snel nieuwe huurders omdat wij complete profielen van zoekers klaar hebben staan
 • Meer huuropbrengst, minimaal 600 Euro per persoon
 • Financiële zekerheid door hoogwaardige garantstellers met hoog inkomen
 • Gescreende huurders en garantstellers
 • Wij houden altijd een oogje in het zeil door wekelijkse schoonmaak of inspectie
 • Goed voor milieu omdat er minder energie verbruikt wordt
 • Lost woningtekort op

De verhuurmakelaar van Amsterdam richt zich maar op 1 ding!

De meeste makelaarskantoren richten zich op meerdere facetten van de branche, zoals verkoop en aankoop. Omdat wij onszelf hebben toegespitst op een facet: het verhuren, durven wij ons met trots de enige echte verhuurmakelaar van Amsterdam te noemen. ‘’ Voor zowel eigenaren als woningzoekenden treden wij op als partner voor het verhuren of het vinden van een woning!’’

Waarom moet u een verhuurmakelaar in Amsterdam inschakelen?

Door een groot tekort aan huurwoningen stijgen de huurprijzen al drie jaar lang achter elkaar. In Noord-Holland zijn de prijzen het hoogst van heel Nederland. De Amsterdamse huurmarkt is heel krap. Vandaar dat er hoge huurprijzen betaald worden. Om hier optimaal van te kunnen profiteren is het verstandig om een verhuurmakelaar in Amsterdam in te schakelen!

Mocht u van plan zijn om uw woning te verhuren dan is dit hét ideale moment. Wij kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Wij informeren u graag over de marktwaarde van uw woning en over onze concurrerende tarieven.

Wat kan een verhuurmakelaar in Amsterdam voor u als eigenaar kan betekenen?

 • Bepaling marktwaarde;
 • Inmeten woning;
 • Presentatiepakket maken van de woning inclusief professionele fotografie, photoshop bewerking en een mooie brochure;
 • Hulp bij aanvragen van vergunningen;
 • Aanbieden op meerdere kanalen zoals Funda, Pararius en eigen site;
 • Bezichtigingen begeleiden;
 • Potentiële kandidaten screenen en voorstellen;
 • Huurcontract en check-in rapport opstellen;
 • Sleuteloverdracht afhandelen en het contract toelichten aan huurder.

Wie kiest u als verhuurmakelaar in Amsterdam?

Om te beslissen welke verhuurmakelaar in Amsterdam het beste bij u past gaan er natuurlijk een aantal dingen door uw hoofd. “Mijn woning moet wel in nette staat blijven en niet worden uitgewoond door toekomstige huurders.” Daarnaast wilt u natuurlijk een zo hoog mogelijke huuropbrengst realiseren om het maximale rendement te behalen. Deze twee gedachten spelen voor elke eigenaar van een woning of appartement een belangrijke rol bij het kiezen van de juiste verhuurmakelaar in Amsterdam. Daarom screenen wij onze woningzoekers altijd grondig en heeft elke woningzoeker een garantsteller die minimaal 6x bruto de maand huur verdient. Van de garantsteller hebben wij alle financiële documenten zoals, kopie legitimatie, werkgeversverklaring of IB aangifte ontvangen en gecheckt op echtheid. Hierdoor garanderen wij u als eigenaar dat de leden van Woning Delers Club financieel gezien gewaarborgd zijn voor een tijdige betaling van de huur en dat de huurders altijd in staat zullen zijn om aan de betaalverplichtingen te voldoen.

Wekelijkse schoonmaak en maandelijkse inspectie is ook een reden om te kiezen voor een verhuurmakelaar in Amsterdam!

Om een oogje in het zeil te houden en zeker te zijn dat uw woning netjes en hygiënisch blijft stellen wij vaak contracten op waarbij de huurder akkoord gaat met een schoonmaak en/of inspectie. Zo weet u zeker dat uw woning in goede staat blijft en kunt u als het nodig is een waarschuwing geven als blijkt dat dit niet het geval is.

U bezit een woning of appartement en u overweegt om te gaan verhuren?

Dan is het zeker de moeite waard om contact op te nemen met de verhuurmakelaar van Amsterdam, want het verhuren aan woningdelers heeft veel voordelen! Zo zijn woningdelers bereid om minimaal 600 Euro per persoon te betalen en hierdoor kunt u een hoge totale huuropbrengst realiseren. Bovendien kunt u door uw woning beschikbaar te stellen voor woning delen, deze aanbieden op het platform www.woningdelersclub.nl en zo een nieuwe huurder vinden! Uw woning laten verhuren door de verhuurmakelaar van Amsterdam is dus zeer goed voor de portemonnee! Daarnaast is het verhuren aan woningdelers goed voor het milieu en het klimaat omdat er minder energie verbruikt hoeft te worden. Ook helpt u om het grote woningtekort in de stad op te lossen. Onlangs hebben wij ook met succes én binnen korte tijd veel woningen in Amsterdam verhuurd. Wellicht zijn onze te-huur borden u opgevallen?


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Haarlem
 • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "