Woongroep Rotterdam | Woning Delers Club

Woongroep Rotterdam alternatief voor studentenhuis

 

Een bijzondere woonvorm voor een kamer huren in Rotterdam

De schaarste op de huizenmarkt in de grote steden is groot. Dat geldt in het bijzonder voor Rotterdam vanwege het geringe aantal woningen dat jaarlijks in de Maasstad gebouwd wordt. Naar verwachting zal de komende jaren de vraag naar kamers in Rotterdam alleen nog maar toenemen. Hier liggen twee oorzaken aan ten grondslag te weten:

 

  • Vanwege de krapte op de woningmarkt zijn de huren van studio’s en appartementen voor jonge professionals niet meer te betalen
  • Steeds meer jonge professionals en studenten willen zich vestigen in Rotterdam, de enige echte metropool van ons land

Schrijf je gratis in voor de woongroep Rotterdam nieuwe stijl

woongroep-rotterdam

Woongroep Rotterdam voorloper woning delen principe

Een woongroep roept wellicht negatieve associaties bij je op. Je denkt dan wellicht aan de Flowerpowertijd eind jaren zestig begin jaren zeventig. Niet de ideale omgeving voor studenten. Toch blijkt anno 2018 de woongroep nieuwe stijl dé oplossing te zijn voor het enorme tekort aan kamers en de ronduit hoge huren. De woongroep Rotterdam past volledig bij het ‘delen denken’ van veel jonge professionals en studenten. En eigen auto is niet langer een must. Wanneer je een auto nodig hebt huur je een elektrische stadsauto. Dat geldt ook voor zaken als gereedschappen en stadsfietsen. De Woning Delers Club is qua opzet de ultieme vorm van de woongroep nieuwe stijl.

De Woning Delers Club zorgt voor maatwerk woongroep Rotterdam

Wanneer je als student of jonge professional op zoek bent naar een betaalbare kamer of studio Rotterdam zal je ontdekken dat dit zonder professionele hulp niet lukt. Je kunt bij de studenten makelaars van de Woning Delers Club gratis een zoekopdracht neerleggen. Omdat onze studenten makelaar Rotterdam op zoek gaat naar een deelwoning adviseren wij je om samen met studiegenoten en/of vrienden te combineren. Onze ervaring is dat je dan een probleemloze studietijd tegemoet gaat. Pas wanneer je het huurcontract en de sleutels in je bezit hebt, ben je ons voor onze werkzaamheden één maandhuur verschuldigd.

Het voordeel van een woongroep Rotterdam is, dat je met gelijkgestemde studiegenoten en/of vrienden een woongroep vormt. De kans op conflicten is op basis van onze jarenlange ervaring minimaal. Uit ervaring weten wij welke problemen zich kunnen voordoen wanneer je een woning deelt. Wanneer die zich voordoen helpen we je hiermee, want wij willen voorkomen dat problemen er voor zorgen dat een verhuurder niet langer aan studenten wil verhuren. Spreekt onze werkwijze je aan? Schrijf je gratis in bij de Woning Delers Club.


Zoek je een woning in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam of Den-Haag?

Vul je wensen in en laat ons het werk doen!

TWIJFEL NIET EN REGISTREER NU!

Neem contact op:

Werkgebieden:

  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Haarlem
  • Den-Haag

Bekend van Metro & Studenten.net

Metronieuws.nl Studenten.net

" Een betrouwbare manier om een
deelwoning te vinden "